Куди піти розважитись 21 серпня. ПОГОДИННА ПРОГРАМА

21 Серпня 2016, 12:01
3961 Джерело: 4vlada.com

20 серпня Луцьк святкує свій День народження, у з в’язку з чим в обласному центрі в різних локація відбуватиметься безліч заходів.

Район.Луцьк пропонує ще раз ознайомитися із детальної програмою святкувань, щоб обрати собі розвагу до душі.

 

20 СЕРПНЯ – ДЕНЬ МІСТА

09:00 турнір з поліатлону «Кубок імені Андрія Снітка» (стадіон «Авангард», Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою)

10:00 міжнародний турнір з футболу серед ветеранів (стадіон СНУ імені Лесі Українки)

10:00 зустріч міського голови з членами офіційних делегацій (Палац культури міста Луцька)

11:00 – урочиста Академія з нагоди Дня міста. Вручення державних нагород, відзнак бійцям – учасникам АТО, відзнаки «Почесний громадянин міста Луцька» (Театральний майдан)

11:00 – шахово-шашковий турнір (клуб «Біла тура»)

12:00 – фестиваль дзвонового мистецтва «Благовіст Волині» (Луцький замок)

12:00 – дитячий розважальний фестиваль «Я – лучанин, я – лучанка». (Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки)

1

В рамках розважального фестивалю працюватимуть наступні локації:

Свято морозива «Рудь» – з теплом до кожного! Збирайте упаковки морозива «Рудь», приходьте на Свято і розважайтеся досхочу. Більше упаковок – більше атракціонів і подарунків. 8 різних атракцій, ігрова, розважальна програма від головного спонсора свята морозива «Рудь». Готуйтесь до Свята заздалегідь. Реєструйтесь на сайті, виконуйте завдання і збирайте бали. На Святі бали перетворяться на рудики, а рудики на веселі атракціони. Тепле, сонячне Свято Морозива подорожує містами. Готуйтесь до дня сповненого веселощів та сюрпризів.

Концертно-розважальна  програма. Концертна програма від дитячих колективів АСТ «Ремікс», ЗАТ «Первоцвіт», Вокальна студія, Театр «ТАМІ», Творча STUDIO N.Zh,  АСБТ «У ритмі серця», дитячий ансамбль «Жайворонки» ( керівник Тетяна Ціхоцька).

Творчо і цікаво презентують виставу «Колобок» Театр «ТАМІ» (Театр Молодих Активних Інвалідів).

Від  Творча STUDIO N.Zh лялькова вистава «Дівчинка Нехотілочка» та ляльковий театр на траві «Друзі із біди визволять завжди». Окрім того, окраса свята – дитяча вистава «Долина ельфів». Впродовж дня проводитиметься  флеш-моб Маша і Ведмідь – цікаві руханки і гарненькі пісеньки, запальні танці у веселій компанії діток.

Дитячий квест «Шляхами історії славетного Лучеська» у партнерстві з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва. Дитячий квест – спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами. Це чудова пригодницька гра, командна гра-пошук – рухлива та одночасно інтелектуальна. Подарунки найспритнішим та найзавзятішім від спонсорів дійства.

Безпрограшна пізнавальна Лотерея – вікторина «Колесо історії», в рамках якої діти за допомогою лототрона самі обиратимуть собі запитання про історію та сьогодення міста. Усі учасники гарантовано отримають заохочувальні подарунки та книжечки про історію Луцька, щоб ще більше відкрити для себе красу та велич рідного міста.

На фестивалі у співпраці з «Клінікою, дружньою до молоді» для маленьких лучан та їх батьків працюватиме «Психологічна майстерня». У всіх охочих буде можливість отримати консультацію з особистих та міжособистісних питань, проблем виховання та особливостей вікового розвитку дітей, пройти експес-тести, краще пізнати себе, відпочити, малюючи анти-стрес розмальовки.

Мовний центр «Мандарин» запрошує  малюків та школярів повчити іноземну мову під час гри та виконання розвиваючих завдань. Також пропонуємо пройти тестування на визначення рівня знання мови для усіх вікових категорій. У цікавій захоплюючій грі діти почнуть спілкуватися як справжні іспанці, американці та поляки.

Майстер-класи. Різноманітні і кольорові, цікаві і пізнавальні. Паперова пластика – це особлива технологія створення краси, розкриття своїх творчих талантів та креативів. Паперовий метелик в руках малечі оживає та приносить море позитиву. Букетики троянд, маків, волошок прикрасять оселю і подарують настрій. Студія дизайну та творчості «Метелик» допоможе дітям освоїти ази творчого мистецтва.

Арт-терапія. Лікуючи малюй, чи малюючи лікуй. Що може зобразити твій настрій, як вдало підібрати кольорову гаму та насолодитися художнім мистецтвом, – усе це у цій незвичній локації. Майстер тату особливою технікою розпису хною прикрасить дитячі ручки і ніжки. На плечі непомітно може з’явитися квіточка, метелик та цікавий візерунок. Гайда малеча і сюди!!! Розпис безкоштовний, але у порядку черги.

Локація Сімейна академія «ПЛАЙ».  Сучасна та стильна школа для дітей. На фестивалі можна ознайомитись з творчими ідеями фахівців сімейної академії. Діти залюбки візьмуть участь у рухливих та творчих майстер-класах.

Локація настільні ігри. Для любителів настільних ігор будуть представлені цікаві та захоплюючі ігри від клубу настільних ігор «Твоя фішка». 

Локація юного будівельника «Країна замків та фортець: Замок Любарта». Юні лучани стануть справжніми будівельниками славетної Луцької фортеці. «Наше місто належить нам!!!», – з таким девізом діти збудують свій власний Луцьк за  допомогою конструктора з керамічних цеглин. Окрім задоволення від створення, будівництва та своєї причетності до розвитку міста, діти зможуть відкрити свій творчий потенціал, розвинути просторове мислення, логіку, уважність та акуратність.

12:00 – 22:00 – фестиваль «Місто розваг» (діджей-парад, виступи молодіжних колективів, представлення громадських організацій, виступи брейк-данс-гуртів, конкурси) (Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки)

12:30«Богатирські ігри» – відкриття фіналу Кубку України зі стронгмену (пр. Волі, площа перед пам’ятником Т.Г.Шевченку)

13:00 – відкриття фестивалю середньовічного духу «Князівський бенкет». Святкова хода учасників фестивалю Братський міст – вул.Кафедральна – Замкова площа

13:00 – зустріч учасників II Мотопробігу Свободи імені Едварда Венде – членів Товариства 4 червня (м. Ґроджіск Мазовєцкі, Республіка Польща) (Театральний майдан)

13:00 – фінальні ігри чемпіонату міста Луцька з дворового футболу (стадіон НВК №9)

15:00 – церемонія нагородження фіналістів чемпіонату міста Луцька з дворового футболу (стадіон НВК №9)

15:40 – представлення графіті «Луцьк-Люблін: одна минувшина на двох» (Волинський академічний обласний театр ляльок)

16:00 – презентація «Люблін-Луцьк: 20 років дружби та співпраці». Концерт музичного тріо «Лукаш Ємьола» (м.Люблін, Республіка Польща) (Театральний майдан)

16:00 – творчі презентації «Свято на околиці» (Будинок культури мікрорайону Вересневе, майданчик біля клубу «Сучасник», Теремнівський будинок культури, майданчик біля бібліотеки-філії №7, площа Героїв Майдану)

17:00-22:00 – творчий звіт міста Луцька «Слався, мій Луцьку, в віках» (Театральний майдан)

17:10 – презентація торгової марки «Едельвіка». Вручення вишиванок дітям учасників АТО (Театральний майдан)

19:00«Богатирські ігри» – фінал. Вручення нагород переможцям Кубку України зі стронгмену (пр. Волі, площа перед пам’ятником Т.Г.Шевченку)

20:00 – кіно просто неба «Cinema-Луцьк» (вул.Драгоманова, 23)

21:40 – вітання міського голови з Днем міста Луцька на закритті молодіжного фестивалю «Місто розваг» (Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки)

22:00 – вітання міського голови з Днем міста Луцька на завершення творчого звіту міста Луцька «Слався, мій Луцьку, в віках» (Театральний майдан)

 

Протягом дня:

- театралізовані безоплатні екскурсії містом (україномовні, англомовні, польськомовні)

- книжковий ярмарок пр-т Волі (біля маг. «Освіта»)

- ярмарок виробів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, творчі презентації в рамках проекту «Мистецька вулиця» (Театральний майдан, вул. Лесі Українки)

 

21 СЕРПНЯ

10:00 – ІІІ-й відкритий турнір з вуличного баскетболу 3х3 (площа біля пам’ятника Т.Г.Шевченку)

10:00 – міжнародний турнір з футболу серед ветеранів (стадіон СНУ імені Лесі Українки)

11:00 – змагання зі спортивного орієнтування (лабіринт) (Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки)

11:00 – шахово-шашковий турнір (клуб «Біла тура»)

13:00«Територія дитинства». Сімейні, дитячі розваги та театралізовані вистави «Місто, в якому я живу» (пр-т Соборності, 18, вул.Станіславського, 15, вул.Кравчука, 39)

14:00 – спортивні змагання з кросфіту (Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки)

16:00 – святкове богослужіння в рамках фестивалю «Поліське літо з фольклором» (Свято-Троїцький кафедральний собор)

17:00 – святкова хода учасників фестивалю «Поліське літо з фольклором» (Театральний майдан – вул.Лесі Українки - Замкова площа)

18:00 – відкриття XIV Міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» (Луцький замок)

 

Протягом дня:

- виставка літератури «Наш стяг у золоті й блакиті» (бібліотека-філія №9)

- ярмарок виробів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, творчі презентації в рамках проекту «Мистецька вулиця» (Театральний майдан, вул.Лесі Українки)

- книжковий ярмарок (пр-т Волі (біля маг. «Освіта»)

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39