Допоможи військовим он-лайн: ініціатива в Луцьку

08 Квітня 2015, 16:41
2327

У Луцьку вирішили створити нову ініціативу, яка б дала можливість допомогти українцям придбати для бійців товари з будь-якого куточка світу.

Безстрокова акція під назвою «Help ukrainian army online» має на меті спростити процес надання українцями підтримки військовим – не виходячи з дому можна буде придбати необхідну амуніцію із запропонованого переліку та надіслати її на адресу «Самооборони Волині», - пише Волинське Агентство Розслідувань.

«Дуже багато людей готові допомогти нашим солдатам. Але через брак часу, неможливість вирватися зі свого насиченого робочого графіку, не можуть повноцінно долучатися до допомоги. Проте мають велике бажання… Опісля, коли товар надійде, він буде переданий солдатам, а у розділі, присвяченому цій акції ми будемо розміщувати звіти щодо отримання та передачі закуплених товарів», – зазначають організатори акції.

Список необхідної амуніції та речей для солдатів, у якому є посиланя на ці речі у інтернет-маркетах, уже підготували.

«Для купівлі ми обрали міжнародний інтернет-магазин www.aliexpress.com, як один із найнадійніших  ресурсів: з безпекою оплати та доставки, з помірними цінами та безкоштовною доставкою в Україну. Навіть доставка речей за 1$ обійдеться безкоштовно. Ви також можете вибрати аналогічні товари і в інших інтернет-магазинах самостійно», – кажуть активісти.

СПИСОК ТОВАРІВ ТУТ

ІНСТРУКЦІЯ щодо замовлення товарів на http://www.aliexpress.com ТУТ

Замовивши товар згідно інструкції, вам необхідно надіслати лист на нашу адресу [email protected], вказавши, що саме ви придбали той чи інший продукт, вказати дату покупки та трекінговий номер посилки.

Термін доставки посилок, до прикладу, з Китаю в Україну – 2-5 тижні. Після отримання посилки, ми надішлемо вам підтвердження про отримання та фото. Всі отримані нами товари будуть передані бійцям у різні підрозділи українських збройних сил.

Контакти: +38 050 378 24 99, Павло Савчук, e-mail: [email protected].

29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром