Перед замком Любарта встановлять фотозону

19 Серпня 2016, 12:44
2510

Гігантські літери «Я люблю Луцьк» встановлять у Луцьку. На День міста, 20 серпня, вони будуть стояти на Замковій площі, а на День Незалежності їх встановлять на Театральному майдані у центрі міста. 

Висота цих літер - 1,5 м, довжина усього напису - близько 8 м, повідомляє «Волинь24».

Як розповіла начальник організаційного відділу Луцької міської ради Олена Барська, ця фотоатракція буде мобільною: її встановлюватимуть там, де у місті проводитимуться масові чи святкові заходи. 

Де будуть стояти літери в період між такими подіями, у мерії поки не вирішили. Проте найвірогідніше - на Замковій площі чи у центрі міста.

Як розповіли у мерії, букви виготовили за фінансового сприяння керівника компанії «Волинь-зерно-продукт» Євгена Дудки та очільника «Луцькавтодору» Юрія Ольхового. Трохи менше третини вартості конструкцій виділили з бюджету Луцька - уточнили у міськраді.

У четвер, 18 серпня, літери уже привезли до Луцька. Наразі вони «чекають» на території замку (див. на фото Анни Єкименко-Поліщук), аби до суботи їх встановили на площі перед замком. 

Першим на фоні цих літер має намір сфотографуватися міський голова Микола Романюк: саме з такою світлиною мер хоче в інтернеті привітати лучан з днем міста.


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром