«Нечисть Томосу боїться»: Мирка відповів на закиди про адмінресурс

17 Січня 2019, 12:47
Іван Мирка 3095
Іван Мирка

Очільник волинської «Солідарності» Іван Мирка відповів на закиди про те, що на зустріч із Президентом України Петром Порошенком звозили адмінресурс.

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

Допис публікуємо без змін та правок:

«Вже кілька днів поспіль спостерігаю істерику укропівських ЗМІ щодо візиту Президента України на Волинь. Не дарма люди кажуть, що «нечисть Томосу боїться»

Розумію бажання укропівських ЗМІ очорнити Порошенка, невілювати Томос, придумувати якісь нісинітниці про «перекриття вулиць для кортежу, через які не завозять ліки в лікарні», «про людину, яку в Луцьку збив кортеж», про «чиновників, бюджетників яких зганяли на зустрічі». Причина цієї істерії очевидна - команді Порошенка на Волині вдалося пробитися через ті шари негативу та брехні, якими завалили нас Аверс, Волинські новини, 1+1, Уніан ( я вже мовчу про ф.б. посіпак-експердів) та добитися впевнених перемог.

23 грудня впевнену перемогу на виборах ОТГ на Волині здобув Блок Петра Порошенка «Солідарність». Тобто 41% новообраних депутатів у волинських ОТГ представляють партію Президента. Це більше ніж набрали разом УКРОП та Батьківщина. Більше 11000 волинян віддали на виборах 23 грудня голоси за представників Порошенка. 
І ви, думаєте, маючи таку підтримку нам потрібен адмінресурс для того, щоб «згоняти на зустріч з Гарантом» держслужбовців?

Через наші партійні офіси з проханням сприяти доїзду до місць зустрічі з Петром Порошенком звернулися тисячі волинян, що мешкають в сільських районах області. Нажаль, ми не були готові допомогти в такі стислі терміни надати допомогу всім охочим. Але коли Порошенко приїде на Волинь ще раз, я гарантую, що ми зробимо все для того, щоб якомога більше прихильників Петра Олексійовича мали змого побачити його та поспілкуватися з ним.

*********************************************

А ви, не шановні опоненти, можете й надалі заздрити тому простому факту, що попри бруд, попри пропаганду та епідемію зрадофілії та ф.б.срачу яку ви поширюєте на Волині, підтримка діючого Президента є настільки потужною, що зойкіт та невдоволення доноситься аж зі швейцарських Альп та Мертвого моря. І я вас розумію. Це дуже заздрісно, коли ваш Шевченко приїжджає на Волинь, а його зустрічають лише журналісти з Аверсу та пару депутатів-тушок з облради. А Порошенка зустрічають тисячі усміхнених, позитивних, щирих волинян».

Читайте також: На зустріч з Президентом не завозили чиновників, – Денис П’ятигорець

Коментарі
17 Січня 2019, 14:58
А Мирка далеко піде..., якщо вже взяв на себе роль судити, хто нечисть, а хто &quot;чистий&quot;... <br/>Іванку, посопвідайся і окунись у Йорданські води, то може очистишся!
17 Січня 2019, 16:45
Ваня, Ваня, Ванічка - уяви собі ситуацію: Петро-томосоносець не виграв вибори і проти тебе відновлять кримінальні справи... Ти будеш волати, що це з політичних мотивів??? О так, у цьому сумнівів не має!!!))<br/>Але садити тебе до буцигарні є за що і ти це чудово знаєш...)))
17 Січня 2019, 16:58
Порох безпощадно і вкрай цинічно експлуатує тему томоса, оскільки йому більш нічого сказати людям. І робить він це з допомогою ось таких мирків. Шкода, що бал правлять ось такі порохи і мирки що наверху, що внизу. Саме тому треба боротися за перемогу неолігархічного кандидата, бо Порох чи Юлька - це продовження кланово-олігархічної влади, це тотальна корупція, це ще 5 років занепаду України.
17 Січня 2019, 17:04
Все прекрасно
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024