У Луцьку рятувальники прозвітували про роботу за 2018 рік

16 Січня 2019, 18:20
1404

У Луцьку співробітники 1-го Державного пожежного рятувального загону та Луцького міськрайвідділу у Державній службі надзвичайних ситуацій  України у Волинській області провели підсумкову нараду з підбиттям підсумків діяльності підрозділу за 2018 рік.

Захід відбувся у середу, 16 січня, – повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області.

У службовій нараді взяли участь начальник Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Луцької міської ради Юрій Кирилюк, представники об’єднаних територіальних громад: Боратинської, Торчинської, Городищенської та Княгининівської, а також керівництво та особовий склад міськрайвідділу та підпорядкованих підрозділів.

Про результати оперативно-службової діяльності доповів начальник 1-го ДПРЗ У ДСНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Василь Оліферчук. Він окреслив ситуацію щодо стану виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у Луцьку та Луцькому районі. Обговорили всі напрямки роботи підрозділу, розглянули загальний обсяг виконаних робіт за рік. Для запобігання надзвичайним подіям співробітники ДСНС провели комплекс профілактичних заходів, зокрема організовували відпрацювання сільських і селищних рад та багатоквартирних будинків комунальної власті.

У підсумку наради визначені основні пріоритети у подальшій діяльності, зокрема щодо запобігання виникненню надзвичайних подій різного характеру та загибелі на них людей.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024