Випускники луцького вишу, які підуть вчителювати, отримають допомогу

16 Січня 2019, 16:38
1238

Щороку випускники СНУ імені Лесі Українки, які закінчують навчання за спеціальністю 014 «Середня освіта» та працевлаштовуються у загальноосвітні навчальні заклади, мають право на отримання одноразової адресної грошової допомоги.

Одноразову адресну грошову допомогу в розмірі п’ятикратного прожиткового мінімуму буде надано випускникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, – повідомляють на сайті вишу.

  • Так, отримати допомогу мають право випускники, які:
  • навчалися за державним замовленням (денна форма навчання);
  • здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю (галузь 01 «Освіта/Педагогіка», спеціальність 014 «Середня освіта»);
  • укладуть договір щодо працевлаштування на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах терміном не менше трьох років.

За детальною інформацією для отримання одноразової адресної грошової допомоги певним категоріям випускників звертатися до профконсультанта відділу молодіжної політики та соціальної роботи Кулик Тетяни Миколаївни (0999351125).

У разі відмови випускника приступити до роботи, відповідно до укладеного договору щодо працевлаштування на посаді педагогічного працівника у загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, звільнення його з ініціативи адміністрації за порушення трудової дисципліни, за угодою сторін або з ініціативи працівника впродовж трьох років від початку роботи в загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, одержувач допомоги зобов’язаний повернути отримані кошти у вищий навчальний заклад, який здійснював їх виплату.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024