Луцького кликуна укріплять і повернуть

26 Серпня 2015, 10:25
2048

Скульптуру кликуна, що на вулиці Лесі Українки, не вкрали, а забрали на укріплення.

«Камінь і метал не витримали активних проявів уваги лучан та гостей нашого міста і скульптура почала хитатися. Тому кликун поїхав у майстерню на «укріплення», – ідеться у дописі у "Фейсбуку" Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

"Мережею активно шириться інформація, що скульптуру Луцького кликуна, відкриту 23 серпня біля Центру туристичної інформації та послуг, вкрали.

Офіційно повідомляємо, що ця інформація не відповідає дійсності! Просто камінь і метал не витримали активних проявів уваги лучан та гостей нашого міста і скульптура почала хитатися. Тому кликун поїхав у майстерню на "укріплення". Вже за кілька днів він займе своє місце на сторожі Луцька!

Щиро дякуємо вам усім за активне вболівання про один із символів нашого міста! Давайте будемо разом боротися ще й з тими, хто псує написами зупинки і стіни, нищить туристичні вказівники і пілони. Адже тільки разом ми зможемо зробити наш Луцьк справді європейським містом!"

Нагадаємо, нещодавно у соцмережі поширилася інформація, що скульптури луцького кликуна, яку встановили у День міста, на місці немає.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром