Студенти не їздитимуть в луцьких маршрутках за півціни

15 Січня 2019, 18:20
1957

Волинський окружний адміністративний суд розглянув справу за позовом Віталія Сніжка до виконавчого комітету Луцької міської ради щодо пільгового проїзду студентів у маршрутних таксі.

За результатами розгляду суд прийняв рішення, яким відмовив в задоволенні позову Віталія Сніжка, – повідомляють у Луцькій міській раді.

Нагадаємо, що наприкінці 2018 року луцькі студенти вимагали від міської влади зниження ціни проїзду для них на 50%, тобто до 2,5 грн, і навіть організували акцію протесту поблизу Волинського окружного адміністративного суду та під стінами Луцької міської ради.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт неодноразово зустрічався зі студентами та наголошував, що у Луцьку, як і в інших містах, пільга на перевезення студентів, як і інших категорій населення, є лише в електротранспорті, адже тролейбуси – це соціальний вид транспорту. Для КП «Луцьке підприємство електротранспорту» на відшкодування пільг спрямовується з міського бюджету понад 50 мільйонів гривень.

Однак, активісти не дослухались до аргументів керівництва міста та подали позов на Луцьку міську раду.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром