Без «любих друзів» і всього за 5 років: Анатолій Гриценко обіцяє швидко навести порядок і дати дорогу молодим

14 Січня 2019, 16:28
1738

На персональному сайті Анатолія Гриценка опубліковано передвиборчу програму політика, який подав документи в Центральну виборчу комісію як майбутній кандидат у Президенти України.

Програма має назву «Чесний Президент – служитиме людям!»

«Досить Україні пасти задніх. Наша мета — наступити на п’яти лідерам Європи! Вибори дають нам шанс — повернути у владу професійність, чесність і совість. Щоб людина, родина і наша країна жили гідно — в мирі, добробуті і безпеці! Потрібні швидкі рішучі зміни», — переконаний Анатолій Гриценко.

Він єдиний з політиків, хто твердо переконаний: йому достатньо одного президентського терміну, аби навести лад в країні.

«За п’ять років ми з командою розчистимо будівельний майданчик країни від корупції і хаосу; закладемо правильний фундамент взаємної довіри і єдності, умов і стимулів для самореалізації кожної людини; змонтуємо правильні будівельні блоки – держави і політики, економіки і освіти, науки і технологій, громадянського суспільства і середнього класу, безпеки і правосуддя. А далі на цій міцній основі вже інші люди, молоді й креативні, які за моєї підтримки за п’ять років отримають досвід управління, – поведуть Україну далі вперед», — йдеться в програмі.


 

Район.in.ua вибрав ТОП-10 цитат з передвиборчої програми Гриценка:

  • Не буде поборів знизу-догори — верхівка корупції буде відразана з першого дня на посаді.
  • Не буде «любих друзів» — буде невідворотність покарання для всіх, незалежно від партійної приналежності, влади чи опозиції.
  • Капітулянтського повернення Донбасу не буде — окуповані території повернемо без «особливих статусів» дипломатичними, воєнними, економічними, санкційними засобами спільно із зарубіжними партнерами.
  • Не буде переслідування громадських активістів — буде підтримка громадянського суспільства, вільної преси, волонтерів та їхньої опори, середнього класу.
  • Не буде більше імітації боротьби з корупцією, провалів резонансних справ, показових арештів дрібних порушників — буде спершу знищено корупцію в Адміністрації Президента, Кабінеті Міністрів, Верховній Раді, СБУ, ГПУ і МВС.
  • Не буде олігархів, які паразитують на монополіях і бюджеті, — буде бізнес, який сплачує податки, дотримується законів України, не корумпує владу і не вказує президентові, які рішення приймати. 
  • Не буде базару земель, скупки їх за безцінь аграрними олігархами – ринок земель буде, але після 100% формування земельного кадастру, зміцнення фінансової спроможності фермерів, зупинки тіньового обігу земель та збільшення вартості землі на фоні загальної капіталізації країни.
  • Не буде більше мінімальна пенсія нижчою за реальний прожитковий мінімум – ми підвищимо пенсії до економічно обґрунтованого рівня, що справедливо врахує трудовий внесок і кваліфікацію. Середня зарплата в Україні буде понад 700 євро, відповідно зростатимуть пенсії.
  • Не будуть поневірятися фронтовики – для їхнього лікування буде пріоритетно відкрито Феофанію і всі лікувальні установи, нині доступні для високих чинів.
  • Не будуть реформувати медицину чиновники, які самі лікуються закордоном – ключові реформи будуть здійснювати професіонали - громадяни України, які своє майбутнє пов’язують з майбутнім нашої держави. 


 

Повний текст програми – за посиланням

А також на офіційній сторінці Анатолія Гриценка: https://www.facebook.com/100003313481489/posts/1991928534260910/ 

Читайте також: «Чесні у владі – сильна держава». Гриценко про плани на 2019

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024