Містян запрошують насолодитися красою робіт із бісеру

17 Серпня 2016, 18:27
2136 Джерело: stranahandmade.net

18 серпня о 15:00 у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (пр. Волі, 2) відбудеться презентація персональної виставки робіт з бісеру лучанки, майстрині Наталії Сливи.

«З дитинства любила творити все своїми руками: вишивати хрестиком та гладдю, шити, в’язати та займатися дизайном –  все це я черпала від своїх бабусь та краси цуманської природи..., – розповідає пані Наталія, – Для когось ці дрібненькі намистинки – звичайний елемент вишивки, для мене – хобі, яке допомагає відпочити та заспокоїтись. Вишиваючи картини бісером поринаю у світ прекрасного мистецтва. Забуваються дрібні негаразди, зникає поганий настрій – творю красу і насолоджуюсь цим процесом. Ці роботи – це краплини радості, добра, щастя, які несуть гарний настрій та оптимізм. Щиро запрошую лучан до перегляду виставки, насолодитись красою, яка народжується за допомогою бісеру. Надихайтеся нею і творіть!».

На огляд поціновувачів мистецтва будуть представлені вишиті картини. Виставка триватиме до 10 вересня 2016 року.

Довідка: Наталія Анатоліївна Слива лучанка, має двох чудових діток. Дитинство пройшло в різних куточках континентів. До семи років проживала у Владивостоці, а шкільні роки та юність провела у мальовничому селищі Цумань. Вишивкою бісером захопилась два роки тому. Картини майстрині є в різних куточках світу – в США, Росії, Німеччині, Польщі, Білорусії та Італії.

Вхід на виставку вільний.


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром