Луцькі копи отримали виклик у всесвітньому флешмобі

17 Серпня 2016, 18:15
Олександр Вовченко 1929
Олександр Вовченко

Українці активно підхопили флешмоб віджимань, за допомогою якого в Америці ветерани війни борються з депресією, а волонтери привертають увагу суспільства до проблеми суїцидів серед військових.

Так, челендж отримав начальник Патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук і передав його колезі Олександру Вовченку та луцьким поліцейським. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Люди, розговорюйте козаків які вертаються з фронту, їм досить тяжко адаптуватись і знайти себе, тому і існує ця проблема суїциду в військових-бойових хлопців, позад мене стоїть більшість учасників бойових дій ми підтримуємо один одного, і наших побратимів!», - закликав Мерчук.

Суть кампанії, яка зараз активно «гуляє» серед зірок Голлівуду, дуже проста: протягом 22 днів треба щодня робити 22 віджимання і щоденно запрошувати когось приєднатися. Мета флешмобу — спільно підняти тему суїцидів серед ветеранів та боротьби з депресією. Адже за статистикою, щодня в США 22 ветерани вмирають внаслідок самогубств. Української статистики на цей момент немає.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром