Громадський активіст переконаний, що Луцьк «законсервували» у 80-х

17 Серпня 2016, 15:01
2136 Джерело: konkurent.in.ua

Місцевий громадський активіст Ігор Алексєєв обурений тим, як останніми роками розвивається обласний центр.  

Про це лучанин написав у Facebook у середу, 17 серпня.

«Я прожив в Луцьку майже усе своє життя й можу спостерігати, чи стає Луцьк кращим, комфортнішим, цивілізованішим містом ?.. Думаю – НІ», - переконаний Ігор Алексєєв.

«Таке враження, що нас ніби законсервували в якомусь 1983 році й ми собі поволі деградуємо... Змінюються мери, депутати, чиновники але з кожним обертом виборчого колеса стає значно гірше. Місто руйнується в прямому й переносному сенсі, Луцьк стає мікроскопічним провінційним містечком де НІЧОГО крім ремонту доріг перед виборами, вбивства дерев й фейкових реконструкцій не відбувається», - пише активіст.

На його думку, винні у такій ситуації як корисливі й не професійні управлінці міськради, так і наш всемоглинаючий популізм.  

«Вони рулять як вміють й як хочуть до речі, а ми ніби збоку, ми спостерігаємо. Але, друзі мої, 486 працівників Луцької міської ради, які в нас є, це найняті люди! Вони працюють на нас! Так, так, можливо, це когось здивує, але саме ми з вами є роботодавцями мера, його замів й усіх інших, котрі освоюють й контролюють 1 мільярд 379 мільйонів 28,7 тисяч гривень міського бюджету», - наводить аргументи Ігор Алексєєв.

Громадський активіст переконаний, що саме лучани повинні вказувати й вимагати, а не навпаки.

«Хтось може опонувати мені: а «Бандерштат» , а будівельний бум в Луцьку, а нові розважальні, торгові й спортивні комплекси! Так, все це є, але все це коштом й з ініціативи окремих інвесторів, й це аж ніяк не заслуга наших муніципальних менеджерів», - йдеться у дописі.

Насамкінець він закликає в першу чергу змінюватися самих лучан та не мовчати, коли вони бачать безчинства влади.  

Нагадаємо, що саме Ігор Алексєєв активно виступає проти вирізки дерев на Лесі Українки.

До слова, реконструкцію пішохідної вулиці Луцька, яку розпочали на початку липня, постійно супроводжують скандали.

Коментарі
17 Серпня 2016, 20:03
Було б непагано законсервувати кількість працівників міськради на рівні 80-х років. На той час в Луцьку було 205 тис. мешканців. І взагалі, чим зайються майже півтисячі представників офісного планктону коли не залишилось нічого від державної економіки?
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024