У Луцьку судитимуть головного слідчого Івано-Франківської області

17 Серпня 2016, 13:36
На фото Тарас Генсіровський 3847 Джерело: ar.volyn.ua
На фото Тарас Генсіровський

В обласному центрі суд визначатиме, як покарати  заступника начальника управління – начальника слідчого управління ГУ НП в Івано-Франківській області підполковника поліції Тараса Генсіровського, якого затримали напідпитку за кермом.

Високопосадовця у ніч на 14 серпня зупинили на службовому авто з виразними ознаками нетверезого стану, пише Волинське агентство розслідувань з посиланням на Галицький кореспондент.

Ним виявився заступник начальника управління – начальник слідчого управління ГУ НП в Івано-Франківській області підполковник поліції Тарас Генсіровський, який керував службовим автомобілем «Volkswagen Passat» (номерні знаки АТ 1428 ВМ), що належать АТГ УМВС в Івано-Франківській області. Видання наводить документальні підтвердження – протокол патрульної поліції та з наркодиспансеру.

Як дізналися журналісти, правоохоронець відмовився від медогляду та поїхав із наркодиспансеру (висновок № 305 Івано-Франківського обласного наркологічного диспансера від 03.07.2016 року, о 04:00.). При цьому, виразно простежувалась нестійка хода і нечітка вимова.

Журналісти видання «Галка» спробували поспілкуватися з самим Тарасом Генсіровським, та він не бере слухавки. Натомість т.в.о. начальника Нацполіції в області Віктор Шкутов повідомив, що йому відомо про цей випадок, але «це службова інформація, з обмеженим доступом».

Як повідомила громадська активістка Оксана Должко, судитимуть посадовця в Луцьку.

 

Коментарі
17 Серпня 2016, 19:14
Геть с посади це позоріще
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром