Богдана Хмельницького: малюють нові графіті

17 Серпня 2016, 13:31
3409

Біля Волинського обласного театру ляльок невдовзі з’являться чергові графіті.

У відділі міжнародних зв’язків Луцької міської ради Район.Луцьк розповіли, що малюнки присвячені двадцятій річниці партнерства Луцька та Любліна.  Їх планують презентувати у День міста.

Наразі на стіні біля входу до лялькового театру намалювали лише дві долоні.

Автором муралу є відомий художник із Луцька Сергій Радкевич, якого вважають основоположником українського сакрального стріт-арту. Його роботи прикрашають стіни будинків у Парижі, Санкт-Петербурзі та багатьох містах України. Зокрема, у Луцьку на вулиці Винниченка
він присвятив малюнок волинянам, що загинули на Майдані.

«Це дві руки, які тримають сучасні знаки міста. В нас це ключ, в Любліні – знак ока. В центрі буде одне коло, що символізуватиме співпрацю між нами», - розповів художник з 15-річним стажем Сергій Радкевич.

В свою чергу у міськраді пояснили, що повний зміст та ідею графіті відкриють безпосередньо під час презентації, яка відбудеться 20 серпня, о 15:40.




Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром