У Луцьку муніципали просять замальовувати інтернет адреси на будівлях

11 Січня 2019, 11:28
2265

У Луцьку муніципальна варта просить громадян замальовувати незрозумілі на перший погляд інтернет адреси, які вони виявляють на фасадах своїх чи відомчих будівель.

Про це пишуть на сторінці Департаменту Муніципальної варти Луцької міської ради у мережі Facebook.

Як боротися з масовою рекламою наркотиків у Луцьку вирішували на нараді з приводу обговорення актуальних питань щодо взаємодії з протидії збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, зокрема через мережу загального доступу Internet та інформування громади міста про шляхи протидії вказаному явищу, яка відбулась у приміщенні Луцької міської ради. 

Муніципали просять громадян особливу увагу звертати на дивних молодиків, які в темну пору доби здійснюють «ЗАКЛАДКИ» товару. Ці громадяни щось підкопують біля дерев чи стовпів, кріплять невідомі елементи на зливові труби чи підвіконники, роблять дивні фото тих чи інших місць. 

З цього приводу, департамент муніципальної варти Луцької міської ради звертається до усіх свідомих громадян міста Луцька, керівників установ, підприємств та організацій, директорів ЖЕКів, голів ОСББ з проханням замальовувати незрозумілі на перший погляд інтернет адреси, які вони виявляють на фасадах своїх чи відомчих будівель. Адже електронні посилання на ці сайти – це перша ланка збуту наркотичних засобів, як для дорослих, так і дітей. 

Разом з тим, Департамент просить усіх лучан, які помітили таких осіб, спробувати їх сфотографувати з метою подальшого розпізнавання та негайно повідомити в поліцію за номером телефону 102 або написати на офіційну сторінку Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України.

Коментарі
11 Січня 2019, 13:42
Самі розвели проблему , а тепер лучани мають вирішувати! Всі знають точки , тільки муніципали не в курсі - ха - ха!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром