Дубнівський район: куди віддати дитину на навчання

17 Серпня 2016, 09:36
7527

Рішенням виконавчого комітету за кожним садком та школою закріпили певну кількість вулиць міста. Така класифікація має сприяти рівномірному розподілу дітей та зменшити навантаження на загальноосвітні навчальні заклади.

Район.Луцьк продовжує рубрику «Освіта на районі», де ми розповідаємо та показуємо, у який садочок і школу можна віддати дитину на навчання залежно від місця проживання.

Дубнівський мікрорайон має три дитячих садочки та одну школу.

Дошкільний навчальний заклад № 6 «Журавлик» (вулиця Архітектора Метельницького, 9):

До мікрорайону ДНЗ належать вулиці: Архітектора Метельницького (№ 2 - № 27), Дубнівська (непарна сторона), Заводська, Київський майдан (№ 11, 13), Костопольська, Кременецька, Лопатіна, Лятошинського, Поліська Січ, Профспілкова, Фестивальна, Фільтрова.

Дошкільний навчальний заклад № 7 «Лелітка» (вулиця Кременецька, 24):

У садочок можуть йти діти, які проживають на вулицях: Архітектора Метельницького (крім № 2–№ 27), Авторемонтна, Баженова, Варварівка, Задворецька, Карпенка-Карого, Київський майдан (крім № 11, 13), Коротка, Костопольська, Кривоноса, Купріна, Мічуріна, Олександра Богачука, Олицька, Островського, Острозька, Панфілова, Робітнича, Срібна, Сталева, Трункіна.

Дошкільний навчальний заклад № 15 «Замок казки» (вулиця Дубнівська, 34б):

За садком закріплені вулиці: Балакирева, Бородіна, Вишнева, Вишневецька, Героїв Крут, Глушець (№ 39-№ 75), Говорова, Грекова, Гризодубової, Дубнівська (парна сторона), Збаразька, Ізмайлова, Калинова, Кутузова, Лятошинського, Млинівська, Надрічна, Нечуя-Левицького, Нікішева, Панаса Мирного, Паторжинського, Привітна, Прилуцька, Садовського, Скрябіна, Сонячна, Ставки, Східна. А також з Прилуцького, 1-го та 2-го Збаразького провулків.

ШКОЛИ РАЙОНУ:

Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 7- природничий ліцей (вулиця Дубнівська, 14):

До мікрорайону школи належать вулиці: Авторемонтна, Архітектора Метельницького, Баженова, Балакирева, Бічна, Бородіна, Вавилова, Варварівка, Вишнева, Вишнівецька, Волі (парна з № 14, непарна з № 21 до кінця), Георгія Гонгадзе, Героїв Крут, Глушець, Говорова, Грекова, Гризодубової. Дубнівська, Заводська, Збаразька, провулки Збаразькі 1-2, Задворецька, Ізмайлова, Калинова, Київський майдан, Кобилянської, Коперника, Коротка, Костопільська, Кременецька, Курчатова, Лобачевского, Лопатіна, Лугова, Мічуріна, Млинівська, На Таборищі, Надрічна, Нечуя-Левицького, Нікішева, Ніла Хасевича. Олександра Богачука, Олицька, Островського, Острозька, Панаса Мирного, Панфілова, Паторжинського, Пінська, Поліська Січ, Привітна, Профспілкова, Срібна, Рівненська (до № 42), Робітнича, Садовського, Світла, Сенатора, Скрябіна, Сонячна, Ставки, Сталева, Східна, Трункіна, Фестивальна, Фільтрова, Холмська, Чехова, Щепкіна, Ясна.

Окрім того, діти з нижчезазначених вулиць, які у першому класі навчалися у гімназії № 4,  проте не показали достатній рівень знань для продовження навчання у п’ятому класі, змушені будуть перейти до ЗОШ № 7: Бічна, Вавилова, Волі (від вул. Шопена парна сторона від № 14 до кінця, непарна сторона від № 21 до кінця), Глушець (від вул. Лугової до вул. Олицької), Кармелюка, Київський майдан (№ 11 - № 13), Кобилянської, Коперника, Курчатова, Лобачевского, Лугова, Пінська, Світла, Сенатора, Холмська, Чехова, Щепкіна, Ясна. 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
12 Вересня 2016, 00:21
людина яка робила цей поділ, хоч уявляє, де знаходиться школа №7, а де знаходиться вулиця На таборище. Мені здається, вона заслуговує на догану і на карту м.Луцька. Вулиця знаходиться впритул до 9 школи, не потрібно добиратись на громадському транспорті.<br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/>7
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром