Кравчука: лучанка скаржиться на неправильно розміщені дорожні знаки

16 Серпня 2016, 14:07
3796

На вулиці Кравчука у зв’язку з ремонтними роботами ускладнений рух транспорту, проте дорожні знаки, які вказують на це, розміщено некоректно.

Про це розповіла Район.Луцьк лучанка Оксана Веремій у вівторок, 16 серпня.

«Коли їдеш зі сторони вулиці Воїнів Інтернаціоналістів, то лише на самому перехресті з вулицею Кравчука помічаєш дорожній 3.21 «В'їзд заборонено», який фактично розміщений перпендикулярно до Воїнів Інтернаціоналістів. Знак, який вказує на напрямок об’їзду в принципі видно заздалегідь, але він розміщений збоку, частина на дорозі, частина бордюрі. За потоком машин, його видно, коли вже під’їхав впритул і маневрувати пізно», – стверджує жінка.

За словами Оксани Веремій, єдине, що може попередити водія про перешкоду попереду це дорожній знак 3.22 «Поворот праворуч заборонено».

«Але цього недостатньо. Щоб уникнути порушень ПДР та ДТП варто заздалегідь попереджати учасників дорожнього руху, що там на тебе чекає попереду. Чому не розміщена схема об’їзду?», –  обурюється вона.

Крім того, лучанка зауважила, що більшість водіїв не зважають на знак заборони і все одно рухаються тією стороною дороги, де відбувається ремонт.

«Чи це люди не встигають побачити знаки: куди ж то тепер мають їхати, чи просто їх ігнорують? Це також питання. Але якби в нас під час ремонтних робіт нормально позначали все та малювали схеми об’їзду та тимчасову розмітку, то й хаосу на дорогах було б менше», – переконана вона.  

Нагадаємо, що у березні 2016 року Район.Луцьк вже писав про схожу проблему, яка виникла під час ремонту «ківерцівського» мосту: через неправильну організацію дорожнього руху в районі шляхопроводу з вулиці Гордіюк до Ківерцівської регулярно ставалися ДТП.

До слова, тоді начальник сектору відділу безпеки дорожнього руху ГУ НП у Волинській області Віктор Главічка розповів, що організацією дорожнього руху під час ремонту, а відповідно розміщенням відповідних знаків займається підрядник, який здійснює ремонт.

Коментар підрядника з цього приводу чекайте згодом на Район.Луцьк.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментарі
17 Серпня 2016, 01:03
Нехай спочатку зроблять дорогу для об'їзду, біля будинку Кравчука 22 тільки напрямок і ще заважають розминутися машинам ті автівки що припарковані біля під'їздів! Все робиться через оте місце... походу хтось від цього отримує кайф!!!
17 Серпня 2016, 01:46
А схему об'їзду дійсно могли б десь розмістити,наприклад на рекламному бігборді щоб далеко було видно!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром