Гірна: хочуть узаконити понад 80 гаражів

16 Серпня 2016, 12:11
2071

Лучанка звернулася до очільника міста з проханням узаконити 83 незаконно встановлені гаражі в Луцьку за адресою Гірна, 2.

Розмова на цю тему відбулася вчора, 15 серпня, пише VIP.

Жінка розповіла, що всі жителі будинку готові платити кошти за користування цими спорудами, аби їх не знесли. Для неї ж це вкрай важливо, адже там зберігає свій врожай, зокрема, декілька мішків картоплі, тому не може дозволити знесення. Прийшла до міського голови по допомогу.

Однак Микола Романюк пояснив лучанці, що під вікнами будинку така кількість гаражів просто так стояти не може. А для того, щоб узаконити ці споруди, жителям потрібний гаражний кооператив.

Однак, щоб остаточно навести лад у цій ситуації, мер пообіцяв за два-три тижні відправити на місце свого заступника Тараса Яковлева, який вже там розбиратиметься з гаражами.

Коментарі
16 Серпня 2016, 16:50
На знесенні металевих гаражів, які стоять по 20-30 років і нікому не заважають, хтось непогано хоче заробляти. Так, наприклад, на моєму гаражі, який нібито потрібно знести, вже висить номер телефону з пропозицією купити (звичайно за безцінь по ціні металолому) мій гараж. Тут же підприємливі особи пропонують послуги по розібранню по перевезенню в інше місце гаражів (звичайно ж за плату). Так що на мою думку, вся ця кампанія по зносу гаражів є не що інше як засіб вимагання грошей нечистими на руку ділками. Чи може в цьому "бізнесі" і міські чиновники в долі ????
16 Серпня 2016, 23:11
Це крапля в морі а не заробіток! Вони вишукують шматки земля під забудови житлових будинків! Коли йде війна, люди збідніли кому вони будують, хто купуватиме тежитло, коли кредити ніхто не бере?! Собі! Подивіться їх декларації. скільки вони квартир мають!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром