Навколо партії Гриценка на Волині виник конфлікт

09 Січня 2019, 22:13
1817

На Волині розгорівся скандал із публічною дискусією довкола організації партії Анатолія Гриценка «Громадянська позиція».

Про це йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

Власне конфлікт спалахнув після конференції обласної організації партії на Волині, де, зокрема, обирали делегатів на передвиборчий з’їзд, що вже відбудеться в Києві. Під час зібрання також розглянули заяву про вихід з партії відомого волонтера та активіста Валерія Шварцкопа. Нині вже екс-очільник Рожищенської районної організації партії обурився - у політичні сили, в яких з’являються рейтинги, на місцях традиційно «заводять», так би мовити,  людей з грошима і з певними корупційними впливами.

Шварцкоп каже, що не був готовий з цим миритися, більше того, навіть перебувати у такій партії. Тому вирішив з’ясувати усе  з перших вуст та й поїхав до Києва у виборчий штаб «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка.

Інформацію, озвучену Валерієм Шварцкопом, категорично заперечує голова Волинської організації «Громадянської позиції» Сергій Чуріков. Запевняє, що добре знає, чому все це відбувається та до чого може призвести. Щоправда, мовляв, вважає за потрібне залишити це при собі.

Лідер волинських «гриценківців» додає: якщо такого роду заяви лунатимуть далі, а провокації продовжуватимуться і це, не доведи Боже, загрожуватиме його діловій репутації, доведеться стосунки з’ясовувати в іншій площині.

Подробиці конфліктної ситуації – у відео.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром