Луцьких педагогів вчили працювати з мультибордами

09 Січня 2019, 18:50
Фото ілюстративне 2415
Фото ілюстративне

У луцьких гімназіях №14 та №18 провели тренінг з користування інтерактивними панелями – MultiBoard, які подаруав засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський за перемоги на міських олімпіадах.

Учасникам навчання розповіли про переваги та нюанси роботи інтерактивного програмного комплексу «mozaBook», яким оснащені мультиборди, а також дали цінні поради з його використання, — пишуть на сторінці громадської організації у Facebook.

«Дізнавшись про очевидні переваги мультиборду, стає зрозуміло, чому цей пристрій необхідний у навчальному процесі. Адже він урізноманітнює інструментарій шкільних уроків завдяки численним ілюстраційним, анімаційним і творчим презентаційним можливостям. Видовищні інтерактивні елементи і вбудовані додатки, призначені для розвитку навичок, проведення дослідів та ілюстрування, пробуджують зацікавленість учнів і допомагають легше засвоїти величезний потік інформації», — йдеться у дописі.

У Громадянському Русі «СВІДОМІ» додали, що мультиборди – це реальний крок для модернізації шкільної освіти та полегшення навчання. Уже майже рік це відчувають на собі вихованці луцької школи №1. Адже цей навчальний заклад першим у місті отримав інтерактивну панель, подаровану Андрієм Покровським.

«Після тренінгу вчителі з більшою впевненістю зможуть використовувати смарт-дошки під час занять, а також сповна оцінити усі їхні можливості. Таким чином з мультибордами звичні для юних вундеркіндів уроки перетворяться на цікавий і захоплюючий процес отримання нових знань», — додали на сторінці Громадянського Руху.




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром