Де у Луцьку платні садочки

25 Серпня 2015, 15:31
19701

Дитячі центри працюють у центрі, у 33 кварталі, у районі вокзалу  та Старому місті.

Турботливі батьки часто на форумах цікавляться, чи є у нашому місті центри розвитку дітей. Виявляється, що в Луцьку таких місць для малечі не так уже й багато.

Якщо ви живете в районі 33 кварталу, то можете залишити на неповний день догляду та розвитку свою дитину в  міні садочок Клубу "Бджілкая Майя". Кваліфіковані педагоги займаються з дітьми від двох до п’яти років. Розвиватися ваша дитина зможе у компанії шести-семи однолітків. Міні-садочок включає ігрові заняття, інтенсивне заняття з розвитку, музичні та фізичні заняття, чаювання,  «веселу англійську для малят», творчі заняття (ліплення, аплікація, малювання) та рольові ігри. Працює садочок з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 13.00. Функціонує і вечірня група з 16.00 до 19.00.

Взяти під тимчасову опіку діток можуть і в сімейній академії «ПЛАЙ», що знаходиться на проспекті Грушевського. Тут працюють з дітками від півтора року. Для найменших заняття проходить разом із мамою протягом 45 хвилин. З трьох рочків діти залишаються на заняття вже без батьків. У сімейній академії діє безліч гуртків: англійський клуб, театральний гурток, малювання, хореографія, студія професора Крейда, вокал, фортепіано. Для батьків також функціонує клуб «Гурман».

Ще менших діток запрошують до студії розвитку «Розумаха» на проспекті Волі. Вихованцями центру можуть стати діти від одного року. У студії займаються підготовкою до школи та раннім розвитком дитини. Розвиваючі заняття проводять з дітьми від одного до трьох років, маленьку школу – від чотирьох до шести. Пропонують також ігрову англійську, школу мюзиклу, майстер-класи та дитячу кімнату. Послугами дитячого психолога, логопеда чи репетитора, як зазначають на сайті, можуть скористатися усі, кому є від 1 до 100 років. Працює центр з дев’ятої ранку до восьмої вечора.

Найменших малят чекають у дитячому центрі раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка» на вулиці Караїмській (Старе місто). Центр взяв на себе відповідальність навчати малюків від шести місяців до десяти років.  Тут працюють під девізом: «Кожна дитина – неповторна, потрібно тільки знайти ключик від її самобутності». Вихованці можуть познайомитися не лише з абеткою та цифрами, а й пізнати іноземні мови, основи логіки, етикету, історії, географії, шахи, письмо, дослідження, хореографії та риторики, малювання, музики, пограти в інтелектуально-розвиваючі ігри.  "Світлинка" працює по програмі  "Дитина" та  "Я у світі", використовуючи елементи видатних педагогів М. Монтессорі, С. Русової, В. Сухомлинського, Б. Нікітіна з дев’ятої до вісімнадцятої години.

 

Коментарі
12 Лютого 2016, 18:01
Бджілка-працює як повноцінний,приватний садочок(повний день)-просто без відповідних документів,тому рекламують як міні садочок,а так все добре-звертайтесь.
12 Червня 2016, 19:44
Марія, а не підкажете яка ціна у Бджілці якщо повний день?
20 Липня 2016, 19:04
2900 грн.
12 Липня 2017, 12:24
Марія скажіть будь ласка 2900 це за місяць?
31 Липня 2017, 16:10
Можемо дозволити будь який садочок. <br/>Світлинка розводить на гроші. Щоразу піднімає ціну. Якість занять сумнівна. <br/><br/>Завідує дочка екс мера. Цим все сказано...
19 Вересня 2017, 15:27
Незнаю про який розвод на гроші ви говорите &quot;Вдячний тато&quot;, але можу сказати що ми ходимо до Світлинки вже не перший рік, і підняття оплати відбувається лише раз на рік, і це зрозуміло чому!( Інші заклади теж не за дарма працюють) Ми були і в Плаї та Бджілці і скажу вам що ціни +- одинакові, просто кожен обирає те що йому довподоби та дитинці та доїзд аби зручний. А нам в Світлинці комфортно та цікаво. Рекомендую.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром