Бійці «Світязя» поїхали на Схід

09 Січня 2019, 12:10
2445

Співробітники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» поїхали в чергову ротацію, аби змінити своїх колег у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил. 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волинській області.

За традицією провести бійців на службу прийшли керівництво поліції Волині, а також родичі, друзі та колеги поліцейських.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в області Сергій Козак та командир підрозділу «Світязь» В'ячеслав Моніч провели для поліцейських інструктаж, побажали й надалі гідно служити на благо українського народу, забезпечуючи правопорядок і публічну безпеку в зоні  проведення Операції Об’єднаних Сил. 

Нагадаємо, добровольчу роту патрульної поліції особливого призначення «Світязь» створили в червні 2014 року. Підрозділ пройшов бої за Іловайськ та Вуглегірськ.

Мужність і відвагу його бійців під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначено державними нагородами. Волинські телевізійники зняли фільм, присвячений бійцям спецпідрозділу «Світязь»: дорога болю і слави», який  у 2016 році здобув найвищу нагороду, гран-прі, на міжнародному мистецькому фестивалі в Польщі. 

1







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром