Атошники хочуть знати, скільки квартир їм виділить Чорнуха

15 Серпня 2016, 17:04
1666 Джерело: konkurent.in.ua

Члени спілки учасників АТО стурбовані тим, що Віктор Чорнуха на сесії Луцькради говорив, що 13 % житлової площі виділить учасникам АТО, хоча раніше йшлося про більший відсоток.

Директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха на зустрічі із головою Волинської облради Ігорем Палицею обіцяв у майбутніх будинках виділити атовцям 20 % житлової площі. Про це 15 серпня під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів повідомив депутат Луцькради Олександр Кравченко, пише «Конкурент».

Він також нагадав депутатам, що на минулій сесії Луцькради прийняли рішення щодо виділення земельної ділянки для будівництва багатоквартирного будинку на землях, які належали «Луцьктеплу». Тоді, за словами Кравченка, забудовник Віктор Чорнуха, який виявив бажання там будувати, озвучив цифру, що для учасників АТО буде виділено 12-13 % житлової площі.

«Саме цей виступ викликав певну хвилю обурення членів спілки, бо на зустрічі з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею він декларував 20 %, а що буде, коли забудовник зайде на цю земельну ділянку, невідомо», – сказав Олександр Кравченко.

Секретар Луцькради Юлія Вусенко зауважила, що земельну ділянку, яка була на балансі «Луцьктепла», передали на баланс в управління капітального будівництва.

«Я говорив, що так не повинно бути, коли ми чітко під якогось забудовника забираємо земельну ділянку. Забезпечення 20 чи 12 % – це все було сказано на трибуні, але реальних документів ми жодних не отримали. Щодо відсотків 20 % – це доволі високий відсоток», – сказав депутат Сергій Була.

Представник спілки учасників АТО Ярослав Мудрик зазначив, що спілка завжди шукала шляхи залучення до цієї роботи соціально-відповідального бізнесу. Однак зараз у спілці виникла стурбованість, що спочатку для учасників АТО декларували 20 % житлової площі, а потім під час сесії йшлося вже про 12 %.

Члени депутатської комісії взяли інформацію до уваги.

Коментарі
15 Серпня 2016, 22:32
хрен вам а не квартиры пораздают всем родственикам или запишут на левых людей
16 Серпня 2016, 14:03
Ці атошники вже обнагліли, самі йдуть добровольцями,щоб получати гроші, пільги, , а ще їм квартири. У мене сусід,батьки багачі. А він буде вимагати ,щоб дали квартиру,тому,що будинок не його, а батьків. А ці люди гребуть лопатою грорші,жадні з сусідів за крок беруть гроші.Це справедливо.Тракторит,4 машини, 1 грузові,дві легкові.30 соток городу..5 корів,70 свиней.А він має вищу освіту робити не хоче йти.От і ув в АТО.Де він там,коротше стояв на блок-посту, під Донецьком,навіть в Донецьку не був. Вже має учасники, ходить сміється, всі пільги,каже і квартиру мені дадуть,бо я Херой.Це просто жах
16 Серпня 2016, 14:03
30 га городу
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром