Назвали нову ціну на таунхауси у «Струмочку»

08 Січня 2019, 12:02
таунхайс 2494
таунхайс

З нового року – нові акції. Будівельна компанія «Інвестор» продовжує робити подарунки до свят: з січня забудовник оголосив нову акцію на таунхаус «Затишний» у житловому комплексі «Струмочок»: його можна придбати, заплативши за квадратний метр всього 10 500 грн. 

Цей будинок, площею 119,16 квадратних метрів, ідеально підійде молодій сім’ї. Тут є простора вітальня, в якій можна весело проводити час з рідними та друзями. Окрім цього, у таунхаусі є дитяча кімната та простора спальня. 

ЯКІ УМОВИ АКЦІЇ?

У покупця є три варіанти.

1) таунхаус можна купити за $ 44 900 за умови, якщо ви платите одразу всю суму. В такому випадку житло продається без наповнення, але з вхідними дверима, якісними енергозберігаючими вікнами і повністю завершеними зовнішніми роботами.

2) За умови 50% оплати і розтермінування до червня 2020 року, житло можна придбати за $ 45 900. 

3) Якщо ж ви заплатите одразу $ 49 000, то придбаєте житло з чистовою стяжкою на підлозі і стінах, котлом і радіаторами опалення. За таких умов забудовник «здасть» вам житло з розведеною по кімнатах і підключеною електромережею, інтернетом, водопроводом і каналізацією. На першому поверсі в усіх кімнатах буде тепла підлога. 


ЧОМУ ВАРТО ПРИДБАТИ ЦЕЙ ТАУНХАУС?

Цей таунхаус знаходиться у новому сучасному житловому комплексі «Струмочок» у селі Струмівка під Луцьком. Це не лише якісне житло, а й розвинута інфраструктура на території всього житлового комплексу.

Зокрема, тут облаштують великий сквер, дитячий майданчик, футбольне та баскетбольне поля. Будуть також бігові доріжки.

Також збудують громадське приміщення, в якому розмістять душові кабіни, тренажери та сауну.  

Житловий комплекс знаходиться на відстані всього кілометра від лісу. Але при цьому до Луцька також недалеко: доїхати до центра Луцька можна за 15 хвилин автівкою.

Традиційно для житлових комплексів «Інвестора» у «Струмочку» буде закрита територія під охороною та відеонаглядом, паркомісця для мешканців комплексу та їхніх гостей.

Якщо ви хочете придбати цей таунхаус, звертайтесь у відділ продажів за телефоном:
096 030 20 10

або ж за адресою:
м. Луцьк, вул. Коперника, 13в

Сайт: www.investor.lutsk.ua
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/investorlutsk/
Instagram: bud.investor

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром