Лучан кличуть на «СВЯТКОВУ АЛЕЮ 2016»

15 Серпня 2016, 11:59
3172

У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбудуться заходи, приурочені до Дня міста (20 серпня) та Дня незалежності (24 серпня).

Всі охочі зможуть відвідати у ці дні «СВЯТКОВУ АЛЕЮ 2016», адже тут будуть діяти п'ять локацій, котрі не залишать байдужими жодного відвідувача, від маленького до досвідченого.

 

Перша локація – «Територія розваг»

Тут на вас чекатиме багато цікавого:

- Хедлайнером святкування Дня міста буде неймовірно харизматичний та неперевершений гурт «Без Обмежень» (м. Київ).

Сергій Танчинець та весь колектив подарують лучанам неймовірно запальні ритми, під котрі ніхто не встоїть на місці під час виступу.

Гурт неодноразово виступав у нашому місті та наділив лучан щирими і позитивними емоціями, задавши новий ритми нашим серцям якісною українською музикою.

- 24 серпня, у День незалежності, зустрічайте неймовірно позитивних хлопців з файного міста Тернопіль - студію гумору «WeekEND», які подарують кожному відвідувачу посмішку, хороший настрій та заряд позитивних емоцій на наступні дні.

Також у цей день буде «DISCO Марафон 2016», учасниками якого, стануть найкращі і найвідоміші ді-джеї та МС нашого міста.

До того ж, у цій локації протигом двох днів на вас чекають: гурт «Четвертий Вимір», бойовий гопак, флеш-моб, гурт «TWICE A WEEK», акордеоніст Роман Воронка, брейк-данс «IRON CITY», показ мод від Марини Занюк, «Алея у вишиванці», «Парад найкращих: ведучих, шоу-балетів, вокалістів», караоке, вогняне шоу.

А ще на вас чекатиме неймовірна кількість брендових призів, конкурсів, розваг та інші цікавинки.

Друга локація – «Територія їжі»

На цій локації ви зможете скуштувати найсмачнішу їжу і порадувати себе прохолодними напоями та морозивом у спеку.

Третя локація – «Дитяча територія»

Щоб дитина залишилася задоволена і набралася позитивних емоцій та незабутніх спогадів, тут будуть аніматори, веселі конкурси від нашого головного партнера ТМ "Ласунка" з найкращими призами для дітей, рухливі ігри та м'якими подарунками від компанії "Тигрес".

Четверта локація – «Територія краси»

Тут буде цікаво не тільки панянкам, а й панству. Такого розмаїття краси ви ще не бачили. Буде все - від одягу до макіяжу та зачіски, фітнес та поради професіоналів міста, і багато цікавого.

П'ята локація – «Найбільший handmade ярмарок міста Луцьк»

Такого ще в нашому місті не було: десятки майстрів, сотні виробів, багато майстер-класів та найкращих виробів тільки для вас. Не пропустіть.

Головний партнер заходу - найкраще морозиво міста ТМ «Ласунка».

Офіційні партнери заходу: Street Food, ТМ «Забіяка», заклад «Карабас Барабас», Поліграфія та дизайн «Graf-it», піцерія «Presto Pizza», дитячий розважальний центр «Figli Migli», ТМ «Ruta», виробник вікон «Вікна Волині», Мережа експрес-маркетів «Сім-23»,

Організатори: ГО «Волинський Актив Молоді», інтернет-проект Наш Луцьк LIFE та NLL PROMO GROUP, за сприяння відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

Стежте за новинами у Вконтакті та Facebook.




 

Коментарі
15 Серпня 2016, 15:21
Знов алкоголіки і наркомани повилазять зі своїх нір і будуть тут розкидати свої болячки і лапати хороших дівчат. Спалити все це ваше бомжацьке кодло і накінець то дати нам спокійне життя без цієї драної розбещеної і ненормальної молоді
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024