Завокзальний район: куди віддати дитину на навчання

15 Серпня 2016, 15:55
2459

Рішенням виконавчого комітету за кожним садком та школою закріпили певну кількість вулиць міста. Така класифікація має сприяти рівномірному розподілу дітей та зменшити навантаження на загальноосвітні навчальні заклади.

Район.Луцьк продовжує рубрику «Освіта на районі», де ми розповідаємо та показуємо, у який садочок і школу можна віддати дитину на навчання залежно від місця проживання.

У Завокзальному мікрорайоні ми нарахували п’ять дитячих садочків та одну школу.

Дошкільний навчальний заклад № 16 «Веселка» (вулиця Генерала Шухевича, 4а):

На навчання до садочка можуть йти діти, які проживають на вулицях Івана Огієнка, Саперів та Уласа Самчука.

Дошкільний навчальний заклад № 17 «Жайворонок» (Україна, Луцьк, проспект Перемоги, 9):

Вулиці, що закріплені за садочком: 8 Березня, Генерала Шухевича, Грибоєдова, Перемоги, Червоної Калини.

Дошкільний навчальний заклад № 27 «Незабудка» (вулиця Євгена Коновальця, 10а):

На навчання у садку можуть претендувати діти, які живуть на вулицях Арцеулова, Бойка, Винниченка, Гулака-Артемовського (№ 1 - № 19), Євгена Коновальця, Кільцева, Кооперативна, Котляревського , Офіцерська, Президента Грушевського (№ 1 - № 19), Стрілецька, Франка, Яровиця.

Дошкільний навчальний заклад № 29 «Сонечко» (вулиця Привокзальна, 6а):

За навчальним закладом закріплена вулиця Привокзальна та будинки № 20-№ 25 на Гулака-Артемовського.

Дошкільний навчальний заклад № 32 «Ромашка» (проспект Перемоги, 13а):

За садком закріплені вулиці Брестська, Георгія Гонгадзе, Ніла Хасевича (нижня гілка) та Президента Грушевського (№ 20 і до кінця).

ШКОЛИ РАЙОНУ:

Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 (вулиця Привокзальна, 5а):

На навчання до школи можуть йти діти,  що проживають на вулицях: 8 Березня, Арцеулова, Брестська, Генерала Шухевича, Грибоєдова, Гулака-Артемовського, Євгена, Коновальця, Залізнична, Івана Огієнка, Уласа Самчука, Тараса Бульби-Боровця, Карпенка-Карого, Кольцова, Котляревського, Офіцерська, Перемоги, Президента Грушевського, Привокзальна, Саперів, Стрілецька (з № 16 до кінця), Червоної Калини.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром