Рятувати потонулого «бандерштатівця» заважали люди, – працівники рятувального поста

15 Серпня 2016, 10:29
2847

Рятувальники запевняють, що рятувальний пост на березі Стиру все-таки працював у той час, коли потонув хлопець, який приїхав на фестиваль «Бандерштат».

Про це Район.Луцьк розповіли рятувальники поста у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, які не забажали назвати своїх імен.

Раніше повідомлялося, що врятувати життя молодого чоловіка, який заплутався у водоростях, намагалися півтори години. Віталій пробув у воді близько десяти хвилин. Його дістали з води, відкачували понад годину, але було вже занадто пізно.

Трагедію з «бандерштатівцем» рятувальники коментували активно, адже, за їх словами, у них ніхто не запитав як усе відбувалось. Натомість усі кинулись звинувачувати їх у смерті 18-річного хлопця.

Один з працівників посту розповідає, що тоді на роботі перебували усі три рятувальники. Пляж був переповнений у зв’язку з проведенням фестивалю і стежити за кожним відпочивальником було вкрай важко.

Хлопець справді заплутався у водоростях. Повідомили про те, що хтось тоне, дуже пізно. Рятувальники зауважили, що велика кількість молоді часто «топлять» одне одного, просто розважаючись.

Друг загиблого, який кинувся на допомогу, також ледь врятував своє життя. Він вибрався на берег та почав кричати. Тільки тоді рятувальники розпочали свою роботу. Але заважали люди, які почали скупчуватись біля місця події.

Працівники посту кажуть, що вони та медична служба спрацювали оперативно і зробили все можливе, щоб врятувати життя хлопця. Медична служба прибула через 15 хвилин, тому спочатку шукали лікаря серед відпочивальників. Одному з них і довелось «відкачувати» хлопця.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
15 Серпня 2016, 14:52
Давно пора заборонити це гидоття і содомію яке зветься Бандерштатом, одні шльондри і бомжі які потім тонуть в Стирю і псують річку своєю біомассою, хоча така їх доля в їхньому нікчемному житті.
16 Серпня 2016, 16:57
Дійсно, гидке видовище, яке не має нічого спільного ні з культурою ні з музикою...
16 Серпня 2016, 16:59
Шкода диких тварин з зоопарку, які змушені терпіти наругу над собою. Куди дивиться служба захисту тварин ?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39