У Луцьку дорослі ставали «напідпитку», одягнувши спецокуляри

07 Січня 2019, 20:28
Різдво з патрульними в Луцьку 4761
Різдво з патрульними в Луцьку

У Луцьку влаштували акцію «Різдво з патрульними», учасники якої разом з правоохоронцями зустрічали свято на Театральному майдані.

7 січня з 13:00 луцькі патрульні радо приймали гостей на цікавій та веселій акції «Різдво з патрульними». Зустріти Різдво разом з поліцейськими завітали безліч луцьких родин, котрі із задоволенням в неформальній обстановці могли поспілкуватися з правоохоронцями, — повідомили у прес-службі УПП.

Під час дійства дітлахи одягали обладунки поліцейських з роти тактико-оперативного реагування, покаталися у спецавтомобілі, поділилися своїми знаннями з основ правил дорожнього руху. А найбільшим інтересом у малечі була можливість посидіти в патрульному автомобілі та уявити себе справжнім поліцейським: поговорити в гучномовець, посигналити, увімкнути сирену. 

Дорослі ж мали змогу зрозуміти, як бачить світ нетверезий за кермом та усвідомити усі ризики керування в нетверезому стан. Для цього гості акції вдягали спеціальні окуляри «Drunk Busters Goggles», які імітують вплив алкоголю на поведінку людини.

Крім позитивних вражень і гарного настрою гості отримували подарунки – солодощі та цікаві пізнавальні книжки для вивчення ПДР.

Читайте також: Як владика Михаїл колядував з Порошенком











 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром