«Lutsk Food Fest»: чим дивували відвідувачів

15 Серпня 2016, 09:25
1960

На четвертому гастрономічному фестивалі організатори зробили все, щоб привернути увагу гостей.

«Lutsk Food Fest» завершився у неділю, 14 серпня. Район.Луцьк пропонує свою підбірку найнесподіваніших і найсмачніших моментів фестивалю.

 

«Waffle Boom»

Учасники дивували банановими ролами, великою кількістю начинок для вафель. Загалом, вони повністю відповідали своїй назві. 





 

«Виноград»

Це кафе вкотре приваблювало гостей запеченими равликами. Учасники фестивалю стверджують, що така страва найкраще смакуватиме з червоним вином.


 

«Bubble Dreams»

Тут можна було придбати чай з бульбашками та вигадати власний рецепт цього напою.


 

«Дмитрук гриль»

Щоб придбати щось тут, потрібно було відстояти чималу чергу. А все тому, що рецепти були оригінальні, а страви на грилі –  смачні.



 

«Шоконель»

Кондитери пропонували спробувати сало в шоколаді, цукерки з лаймом, білим перцем та гвоздикою.



 

Крім цих смаколиків відвідувачі мали змогу насолодитися рідким кавуном – алкогольною настоянкою. Також гостей дивували оригінальними «заманюючими» вивісками.





 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
15 Серпня 2016, 14:56
Був я там, ніц для людей немає, тільки гроші видурювати в людей вміють, не тобі нашого українського борщу ні котлет, лишень французькі вафлі та нюрнберзькі ковбаски по 40 гриваків. Содомія якась а не фестиваль.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром