ТОП-7 цікавих місць на Lutsk Food Fest для тих, хто наївся

14 Серпня 2016, 12:26

Ворожіння на кавовій гущі, огляд В’їзної вежі, настільний футбол, татуаж хною, цікаві передбачення, настільні ігри та музей в підземеллі замку – ТОП-7 найцікавіших локацій на фестивалі їжі.

Фестиваль Lutsk Food Fest пропонує не лише широкий асортимент різноманітної їжі, а й велику кількість цікавих розваг.

Район.Луцьк відшукав місця, де можна зробити перерву між прийомами їжі та просто розважитись.

1. Ворожіння на кавовій гущі

Ворожка сидить неподалік від входу в замок та очікує на усіх охочих. Ви маєте змогу випити справжньої східної кави, а також дізнатися про власне майбутнє.

1


 

2. Огляд В’їзної вежі

Старе місто, музеї на кожному поверсі та пейзажі нашого міста - насолодитись цим можна, відвідавши В’їзну вежу Луцького замку.




 

3. Настільний футбол

Розвага, популярна серед дітей та дорослих. Азарт, швидка реакція та багато емоцій супроводжуватимуть протягом всієї гри.


 

4. Татуаж хною

Ви маєте змогу обрати візерунок з переліку представлених і майстер виконає його за лічені хвилини.

5. Передбачення

Якщо розмови з ворожкою виявилось замало, Bubble Dreams пропонують вам передбачення. Деякі з них доволі серйозні,а є і курйозні.


 

6. Настільні ігри

Для любителів спокійного відпочинку організатори передбачили і таке.

 

7. Музей в підземеллі замку

Для любителів таємниць та прохолоди підготували підземну мандрівку.


 

Юлія КАРМАНСЬКА

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу lutsk.rayon@gmail.com.​