У Луцьку особливі діти побували на екскурсії в «Робологікумі»

05 Січня 2019, 13:59
1826 Джерело: Волинська ОДА

Флешмоб «Спілкуйся нарівні» продовжується у новому 2019 році. Цього разу робити свято для надзвичайних дітей випала нагода заступнику голови Волинської ОДА Сергію Кошаруку.

Нагадаємо, волинські владці взялися активно підтримувати особливих дітей. Започаткував флешмоб «Спілкуйся нарівні» голова Волинської ОДА Олександр Савченко – він з дітками освоював професію піцайоли. Наступним естафету перейняв його заступник Денис П'ятигорець, який подарував малюкам справжню передноворічну казку з піснями у караоке та смачними частуваннями. Тепер черга тішити надзвичайних діток ще одного посадовця – Сергія Кошарука. Після випікання піци та пісенних розваг прийшов час повчитися – тож і місце зустрічі обрали відповідне: академія пізнання та розвитку «Робологікум».

«Прекрасні діти. Їх успішне майбутнє залежить, напевно, і від нас з вами. Сьогодні ми хочемо, щоб більше людей перейнялись такою естафетою, щоб такі діти мали більше спілкування, були більш адаптованими до добрих людей, до суспільства», – зауважив Кошарук.

Наступним розважати дітей з інвалідністю буде заступник голови Волинської ОДА Олександр Киричук.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром