Старе місто: де будуть платні парковки

14 Серпня 2016, 11:23
2036

Певний час електронна система паркування працюватиме у тестовому режимі безплатно, а після перевірки з 6:30 до 16:30 буде платне паркування, на безоплатний в'їзд та виїзд з території даватимуть 20 хвилин, далі – оплата 6 гривень за годину.

Міська рада провела конкурс на організацію платного паркування в Старому місті. Переможець - підприємство «Elbе.ua» зараз працює над її встановленням – інформують на сайті Луцькради.

В найближчі терміни платні парковки облаштують:

1.На в'їзді та виїзді на вулиці Братковського;


 

2. Виїзді на вулиці Галшки Гулевичівни;


 

3. В'їзді та виїзді на Старому ринку;



 

4. В'їзді та виїзді на вулиці Кафедральній


 

Крім того, наступного року планують облаштувати платну паркову на в'їзді та виїзді на площі «Ринок».

Наразі встановили частину елементів конструкції — нова електронна система паркування без доступу до готівки. Цьогоріч, на День міста вона має запрацювати в тестовому режимі, поки що безоплатно, адже система має пройти обов'язкову перевірку.

Після того, як перевірять, чи працює електронне обладнання, чи камери зчитуватимуть номери машин, мешканці мікрорайону та підприємці, що мають офіси у цій частині міста мають подати заяви з прикріпленими документами на машину, щоб отримати безкоштовні проїзні карти. Коли процедура перевірки закінчиться, система запрацює в повній мірі.

«З того моменту щодня з 6:30 до 16:30 буде платне паркування, на безоплатний в'їзд та виїзд з території даватимуть 20 хвилин, далі — оплата 6 гривень за годину», – розповів заступник міського голови Сергій Григоренко, який координує роботу зі встановлення такої системи у нашому місті.

Заступник міського голови звертається до лучан та гостей міста звернути увагу на те, що поки що система працюватиме в тестовому режимі, а незабаром вона стане платною. Тож Григоренко просить поставитися до нововведення з розумінням, адже це –  європейський досвід наведення порядку у системі паркування в місті.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром