Чим у січні дивуватиме Музей сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку

20 Січня 2019, 16:46
Музей сучасного мистецтва Корсаків 5629
Музей сучасного мистецтва Корсаків

У перший місяць нового року Музей сучасного мистецтва Корсаків, що на території культурно-розважального центру «Адреналін Сіті», підготував для поціновувачів прекрасного низку різнопланових заходів.

Зокрема, тут будуть як лекції про сучасний театр і чому він сьогодні переплітається з художніми практиками – відео-артом, перформансом, анімацією, так і практичні майстер-класи для дітей і дорослих, — повідомили в адміністрації закладу.

Усі охочі можуть спробувати створити власними руками художнє полотно, опанувавши при цьому різні техніки живопису під професійним керівництвом майстрів пензля. Майстер-класи для дорослих відбуваються щосуботи.Творча ж дітвора також може спробувати малювати, творити, ліпити щонеділі.

Крім того, в рамках проекту «Крок на шляху до мистецтва» відбудеться відкриття виставки молодого художника.

Цікавим є проект «Відкрита майстерня», в рамках охочі мають змогу відвідати творчу студію одного з митців сучасності.

Масштабне відкриття виставки – проект «Приборкання міфів»( графіка, живопис) Андрія Александровича-Дочевського відбудеться 25 січня. А нині триває  виставка молодої художниці Анни Миронової «Простір» з Києва.

Довідка

Музей Корсаків створений з метою розвитку духовності нації, пропагування українського мистецтва у світі шляхом презентації яскравих творчих здобутків художньої культури XX століття, знайомства відвідувачів з сучасним мистецтвом через авторські проекти, інсталяції, перформанси.

Фундатором та натхненником створення першого в Україні світового рівня музею сучасного українського мистецтва стала родина Корсаків.

Читайте також: Віктор Корсак: «Меценатство у нас в зародковому стані»

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024