Топ-7 святкових заходів у Центральному парку

25 Серпня 2015, 00:05
2031

Як у парку імені Лесі Українки відгуляли День міста та День Незалежності

«Територія молодіжної активності», яку влаштували у парку, була наповнена подіями і людьми.

Район.Луцьк ділиться враженнями, що організаторам вдалося зробити найкраще із задуманого.

На першому місці – довгоочікуваний виступ гурту «Мері». Ще під час репетиції запальна музика привабила до сцени немало  людей,  а на концерті їх кількість зросла удвічі.

Як не дивно соліст гурту Віктор Винник не знав, з якої  нагоди його запросили виступити у Луцьку. Чи тому посприяли  насичені гастролі,  чи то лідеру гурту не годиться вникати у такі формальності, та 930-річчя Луцька виявилося для гостя несподіванкою. Тим не менше, як розповів нам співак, місто йому подобається:

«Люблю Луцьк за красивих  дівчат та  прекрасну публіку. Для мене це українська Прибалтика. Все повільніше та спокійніше. Соромно, що не бував тут просто так.  Лише на концерти приїжджаю. Подивитися місто звичайно хочу,  але до замку вже увосьме не піду», - поділився соліст гурт "Мері" Віктор Винник 

Друге місце хіт-параду за версією  Район.Луцьк займає виступ вихованців школи «Герць». Козаки показали лучанам незвичайне шоу,  яке розпочалося із запального гопака. Проте бойовий танець  був тільки початком.  Юнаки ходили босоніж  по склу,  лягали на цвяхи та молотом розбивали цеглу на животах.

На третьому місці  - дитячі забави.  Маленькі лучани, яких  на святі було  чи не найбільше, не мали часу сумувати. Для них організатори підготували насичену програму: конкурси,  вікторини, виступи творчих  колективів. Найбільше малята тішилися з шоу мильних  бульбашок,  яке спеціально до Дня міста організувала сімейна академія «ПЛАЙ».

На четверте місце Район.Луцьк ставить міське свято квітів. Багато підприємств,  установ та організацій покреативили над флористичними композиціями. Щоб  пофотографуватися з такими витворами мистецтва лучани навіть створювали затори на головній алеї  парку.

П'​яту сходинку нашого хіт-параду займають історичні локації. Кожен охочий міг перетворитися на середньовічного лицаря,  примірявши обладунки та побитися на мечах  із  суперником.  Така забава виявилася не для слабких,  бо охочих  помірятися силами виявилося не надто багато.

Шосте місце у топі займає інтелектуальна гра «Хто зверху». Четверо дівчат та стільки ж парубків змагалися у кмітливості і швидкості. Учасники відгадували короткі слова та складали їх з «живих літер».  Перемогу та призи здобули дівчата,  проте хлопці стверджували, що  як джентльмени піддалися слабшим.


А завершує наш хіт-парад вечірнє  шоу діджеїв - сьоме місце. Молодь «качали» відомі у вузьких колах дискомени.  Проте танцювали під  запальні треки лише перші ряди публіки.


 

Софія СІЧКУН, Оксана ВЛАСЮК

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024