У Луцьку влаштували новорічне свято для майже 600 дітей

04 Січня 2019, 13:02
Обласна новорічна ялинка в Луцьку 2311
Обласна новорічна ялинка в Луцьку

Близько шести сотень дітей з різних районів, міст та об’єднаних територіальних громад регіону долучилися до свята Обласної новорічної ялинки.

Цей традиційний захід об’єднує діток чарівною казкою, веселощами, розвагами та подарунками вже багато років, — кажуть в облдержадміністрації.

4 січня діти соціально-вразливих категорій розважалися разом з головою ОДА Олександром Савченком в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка.

Керівник ОДА звернувся до них, як до майбутніх «будівничих» української держави:

«Я хочу вам побажати, аби цей рік був кращим за минулий. Життя не буває погане! Воно буває активне і цікаве, або більш активне і цікаве. Для вас головне – гарно вчитися, поважати один одного. Я хочу, аби ваші очі завжди світилися радістю, щоб ви завжди посміхалися! Я вірю, що ми створимо для вас всі умови для комфортного життя! Бажаю побільше приємних сюрпризів, доброти, ласки й віри в себе, в дружбу та справедливість».

Учасники свята мали змогу подивитися цікаву новорічну виставу, пофотографуватися з Дідом Морозом та Снігуркою, поліпити з глини. Також бажаючим робили яскравий аква-грим. Окрім того, усі дітки отримали новорічні подарункию

Читайте також: Порошенко приїде до Луцька, — ЗМІ

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром