Лесі Українки: ґаджети заряджатиме сонячне дерево

13 Серпня 2016, 10:28
2140 Джерело: press-centr.com

Після реконструкції на пішохідній вулиці встановлять дерево, від якого можна буде зарядити будь-який ґаджет сонячною енергією.

Про це у програмі Волинської регіональної дирекції НТУ «Відкрите місто» розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев пише Конкурент.

Зі слів Яковлева, до Дня Незалежності частину вулиці Лесі Українки (до Кривого Валу) планують завершити. На розі вулиць облаштують сквер, також на Лесі Українки встановлять нові лавки і дерево, від якого можна буде зарядити будь-який ґаджет.

Як повідомив Яковлев, встигнути з ремонтними роботами до серпневих свят хочуть й на вулицях Замковій, Плитиниці, Кафедральній. Там також будуть два сквери.

Загалом цього року запланували відремонтувати 60 вулиць і провулків. Роботи здійснюватимуть до того часу, поки сприятимуть погодні умови.

«З 37 дворів, які запланували зробити в цьому році, ведуться роботи щодо 21. Частина з них закінчилася або практично закінчилася, частина перебуває в активній стадії. Великий обсяг робіт здійснюють у дворах на вулицях Кравчука, Гордіюк», – зазначив Яковлев.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром