Нагородили луцьких патрульних, які затримали зухвалого грабіжника

03 Січня 2019, 14:44
у Луцьку затримали грабіжника 3145
у Луцьку затримали грабіжника

Відзначили інспекторів, які напередодні нового року затримали у Луцьку небезпечного злочинця.

Патрульні поліцейські Олександр Оліферчук, Микола Януш та Владислав Романюк отримали відзначення за участь у затриманні небезпечного зловмисника 27 грудня 2018 року, – повідомляють у прес-службі патрульної поліції Волині.

Тієї ночі екіпаж отримав повідомлення про розбій. У заявника відібрали ключі та завдали йому тілесних ушкоджень. Поблизу одного з кафе піший екіпаж патрульних, куди входили і нацгвардійці, затримав підозрюваного у злочині. Той поводився агресивно і намагався втекти.

Один із патрульних розповів, що того вечора професійне чуття його не підвело. Поблизу одного з кафе виявили особу, яка підходила по орієнтуванню щодо грабежу. «Чоловік пробував зберігати спокій, але враз помітно занервував і побіг. Ми кинулись за ним. Згодом встановили, що той неодноразово мав проблеми з законом», – пригадує патрульний Владислав.

Оперативники встановили особу правопорушника: ним виявився неодноразово раніше судимий 32-річний житель Луцька. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Як повідомили в ГУНП у Волинській області, слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж із застосуванням насильства) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі.


Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром