Активісти вимагають справедливого покарання колишнім міліціонерам

12 Серпня 2016, 18:32
2237 Джерело: facebook.com

Колишній начальник ДАІ Луцька Владислав Іщенко, що займався свого часу переслідуванням активістів, «прикривав» свого колегу В’ячеслава Малька, якого затримали п’яним на авто Range Rover з підробленими документами.

Проте справедливого покарання для «героїв» так і не призначили. Справедливості вимагає активіст Роман Синіцин. Про це він пише у Facebook.

Познайомимо читачів ближче з полісменами-високопосадовцями, яких після скандальних публікацій у ЗМІ навіть не усунули від службових обов’язків:

«Знайомтесь це Влад і Славік. Влад сидить в гарній формі в кабінеті. А Славік лежить на землі в кайданках. (на фото).

Влад – начальник Подільського відділу поліції столиці. Під час подій 13-14 років був начальником ДАІ міста Луцька. За словами місцевих - займався переслідуванням активістів. Ну і тим чим займаються начальники ДАІ - систематичною корупцією. Ще Влад – родич колишнього очільника столичної міліції Терещука. Пересувається на Mercedes GL, але мабуть <<дали покататись>> бо у декларації немає.

Славік – новий зам Влада у Подільському відділі. Начальник розшуку. Славіка пару днів тому як призначили, вірніше підвищили з начальника сектору (по краденим машинам)», – йдеться у дописі.

Далі Роман розповідає, як «зам’яли» справу, а скандальний Славік пішов на підвищення завдяки Владиславу Іщенку:

«Усі забули як 22 червня патрульна поліція затримала Славіка п'яного в зюзю на <<лівому>> донецькому Range Rover з підробленими документами. Range Rover з штрафмайданчика.

Славік тоді бився з патрульними, матюкався і обіцяв <<всім пі***ц>>.

Через менш ніж два місяці Славіка не те, що не звільнили, а Влад потягнув його на підвищення. Справу зам'яли», - пише Роман.

У результаті справедливість так і не настала, адже суддя скасувала постанову про правопорушення. Тому активіст просить допомоги:

«Суддя скасувала постанову про правопорушення по Славіку. Славік зробив собі оперативний талон на лєвий Рейндж, щоб не зупиняли патрульні. Ми будемо пильно слідкувати за долею Влада та Слави. Пильно-пильно. Вони цього бояться>>, – пише Роман Синіцин та закликає відреагувати на ситуацію главу Найполіції Хатію Деконаїдзе. 





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром