Як відгуляли Новий Рік у маєтку «Nester-House» на Світязі

03 Січня 2019, 12:14
5794

Маєток «Nester-House», що в селі Світязь, 31 грудня гостинно відчинив двері для бажаючих провести казкову новорічну ніч.

Особлива енергетика свята, що панувала в ресторані в цю магічну ніч року, сприяла виконанню побажань численних відвідувачів і здійсненню мрій, — пише Район.Шацьк.

Аромат хвої, блиск новорічних іграшок, кольорові вогні – атрибути зимового свята зачаровували гостей. На столах – вишукані страви і напої, поруч – найрідніші люди, в душі – очікування дива.

Коли стрілки годинника наблизилися до 24.00, гості послухали привітання Президента України Петра Порошенка, а згодом підняли келихи з шампанським, проголошуючи перші в Новому році тости і загадуючи бажання.

Приємним сюрпризом для відвідувачів стала святкова програма в супроводі театральної групи «With Friends!», учасники якої впродовж цілої ночі розважали гостей іграми та конкурсами, жартами, піснями і дотепними пародіями. Найактивніші гості, які здобули перемогу в конкурсах, отримали гарні подарунки від господарів маєтку.

Драйвова дискотека, море приємних сюрпризів, можливість прогулятися берегом нічного Світязя і помріяти біля багаття– це те, що запам’ятається гостям маєтку надовго.

Читайте також: Як у Луцьку готуються відзначити 590-річчя з'їзду європейських монархів

 










1







 

16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром