Новини районів: основні події 8-12 серпня

12 Серпня 2016, 18:44
1890

П’яний «шумахер», смертельна ДТП та чергова «псевдовибухівка»  – таким запам’ятається лучанам тиждень, що минає.

Район.Луцьк традиційно підготував список найважливіших подій, які сталися у районах міста.

 

ЦЕНТР


 

Мешканці скаржаться, що на проспекті Василя Мойсея з відкритого щитка стирчать оголені електропроводи. Низька висота розміщення щитка легко дозволяє двох - трьох річним діткам схопитися за проводи.

На проспекті Волі людям створює незручності велика яма, яка утворилася просто перед під’їздом.

Лучанин пропонує встановити пристрої примусового зниження швидкості біля пішохідних переходів на центральній вулиці міста, бо мотоциклісти їздять по проспекту Волі, як «по швидкісній трасі».

Мешканці вулиці Степана Бандери, 13 дочекалися ремонту прибудинкової території, яку влада обіцяла облаштувати роками.

10 серпня через «псевдовибухівку» перекрили проспект Волі. На зупинці громадського транспорту продавець магазину виявила підозрілу сумку, яка знаходилася там більше трьох годин. Проте у поліції запевнили, що у сумці вибухових речовин не знайшли, а лише чиїсь особисті речі. На місці події працювала слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

На повороті з вулиці Нестора Бурчака на вулицю Шопена вантажівка комунальників, які здійснювали роботи на ділянці, заднім колесом провалилася в розритий асфальт.

 

КРАСНЕ


 

Жителі вулиці Гірна не на жарт схвильовані, адже за кілька метрів біля їх домівок утворилося стихійне звалище, куди звозять розбиті кінескопи, монітори та екрани електронної техніки.

 

МКБ


 

На вулиці Львівській водій автомобіля «Фольксваген», 63-річний житель Луцька, збив велосипедиста, 72-річного волинянина. Унаслідок ДТП велосипедист отримав несумісні із життям тілесні ушкодження. Чоловік загинув на місці пригоди.

До служби 102 звернувся водій маршрутного таксі та повідомив, що чоловік за кермом легковика спричинив аварійну ситуацію на вулиці Львівській і зник з місця події. Він не надав перевагу в русі маршрутному таксі, тож водій останнього мусив різко пригальмувати, в результаті чого людей порозкидало по салону транспортного засобу.

11 серпня на вулиці Володимирській автомобіль «Lexus LS460» зіткнувся з легковиком «ВАЗ – 21013». У результаті ДТП пасажирка «ВАЗу», 24-річна лучанка, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у відділення нейрохірургії міської лікарні. Медики діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

 

ТЕРЕМНО

Під час перевірки будівництво багатоквартирного житлового будинку по вул. Теремнівська, 65а виявили порушення вимог містобудівного законодавства.

 

ДУБНІВСЬКИЙ


 

У дошкільному навчальному закладі №6, що знаходиться на вулиці Архітектора Метельницького незабаром відкриває двері нова І молодша група. У приміщенні зробили капітальний ремонт за кошти міського бюджету на загальну суму 333 092 грн.

 

40-й РАЙОН


 

На вулиці Федорова навпроти «Базиліка» прорвало трубу водопостачання, тому півдороги залило водою.

На вулиці Кравчука невідомий чоловік у стані алкогольного сп'яніння на автомобілі Merсedes виїхав на тротуар та створював аварійні ситуації, чим загрожував життю пішоходів.

На вулиці Кравчука невідомий чоловік, будучи напідпитку, застосував сльозогінний аерозоль «Терен-4» і намагався відкрито заволодіти сумкою лучанки.

Після кількох випадків травмування дітей у дорожньо-транспортних пригодах на вулиці Кравчука встановили обмежувачі руху.

 

ГНІДАВА


 

На вулиці Грабовського сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої збили хлопця на велосипеді. Хлопчик на велосипеді вирішив виїхати на проїзну, не звернувши увагу, що нею рухається маршрутка.

 

 

ЗВОКЗАЛЬНИЙ

Заступник мера Сергій Григоренко попросив працівників муніципальної поліції розібратися з несанкціонованою торгівлею біля залізничного вокзалу.

 

55-й РАЙОН

Через суттєве збільшення кількості жителів та потреби сполучення з іншими мікрорайонами, жителі 55-го району просять більше транспорту.

 

ГУЩА


 

Патрульні отримали виклик, що по вулиці Конякіна чоловік наніс собі тілесні ушкодження (порізав вени) і намагається втекти на автомобілі. Патрульні знайшли чоловіка, коли він присів на лавку, з його рук точилась кров. Особі негайно надали домедичну допомогу та викликали швидку.

На вулиці Конякіна, 11а розпочали ремонтувати тротуар та облагороджувати двір.

Жителі вулиці Гордіюк обурені тим, що власники авто паркують свої транспортні засоби на бруківці, яку виклали під під'їзди.

 

 

Луцький район

ВЕЛИКИЙ ОМЕЛЯНИК

Міжконфесійний конфлікт триває у селі Великий Омеляник, що під Луцьком: місцеві мешканці не дають будуватись церкві Московського патріархату.

 

БОГОЛЮБИ

Зловмисники обікрали новобудову лучанина в селі Боголюби Луцького району. Оперативники встановили крадіїв. Ними виявилися житель обласного центру та мешканець Луцького району.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром