Луцький телеканал критикує Порошенка та рекламує кандидатів у Президенти

01 Січня 2019, 15:12
Кадр з сюжету «Аверсу» про Петра Порошенка 2815
Кадр з сюжету «Аверсу» про Петра Порошенка

В ефірі луцького телеканалу «Аверс» в грудні виявили декілька відеосюжетів негативного змісту про чинного президента.

Про це йдеться у звіті громадянської мережі «ОПОРА».

Один із таких матеріал вийшов в ефір під назвою «Порошенко домовляється з кандидатами в Президенти». В сюжеті йдеться, що президент Петро Порошенко почав домовлятися із іншими потенційними кандидатами у президенти, зокрема, Андрієм Садовим та Святославом Вакарчуком у питанні підвищення власного рейтингу за їх рахунок, щоб наздогнати ще одну імовірну кандидатку Юлію Тимошенко.

Крім того, у сюжеті йдеться і про рейтинги інших майбутніх кандидатів на виборах.

Водночас протягом грудня в ефірі телеканалу фактично кожного дня транслювали відеоролики з ознаками політичної реклами на користь потенційних кандидатів у президенти Олександра Шевченка та Арсенія Яценюка. Також ці політики були гостями ефірів на каналі. Крім них у студії «Аверсу» побував Руслан Кошулинський.

Разом з тим, активізувався на місцевому телебаченні і потенційний кандидат у президенти Олег Ляшко. На волинському телеканалі «Аверс» щовівторка о 19:00 виходить телепрограма «Час справедливості з Олегом Ляшком». У програмі йдеться про буденні проблеми українців та як Радикальна партія Олега Ляшка на чолі зі своїм лідером намагається їх вирішувати.

Ще один луцький телеканал — «12» — продукував сюжети про візит потенційного кандидата в президенти Іллі Киви на Волинь. Як йдеться в моніторингу «ОПОРИ», розповідається, що в рамках свого регіонального візиту лідер Соціалістичної партії України побував у містах Володимир-Волинський та Ківерці, де проводив зустрічі з ветеранами Афганістану та кандидатами на посаду голів та кандидатами у депутати рад ОТГ, які брали участь у виборах 23 грудня.

Читайте також: Зеленський балотується в Президенти: реакція лучан у Facebook

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром