Лучани, які переходили дорогу в невстановленому місці, отримали попередження

31 Грудня 2018, 15:50
3738

У Луцьку патрульні поліцейські проводили профілактичні бесіди з лучанами, які переходили дорогу у невстановлених місцях.

За словами правоохоронців, найчастіше лучани переходять проїжджу частину, порушуючи правила дорожнього руху, на проспекті Соборності, йдеться у сюжеті UA: Волинь, — пише «Перший».

Лучанка Тетяна, яка переходила дорогу не на пішохідному переході з двома маленькими дітьми, пояснила, що «спішила у поліклініку».

Поліцейські пояснювали порушникам потенційну небезпеку на просили їх в подальшому переходити дорогу лише на пішохідних переходах та дотримуватись правил дорожнього руху.

Детальніше – у сюжеті.

Коментарі
01 Січня 2019, 17:08
В цьому місці критично необхідно облаштувати пішохідний перехід. До існуючих переходів є по 150 і 100 метрів, а вцьому місці з одного боку проспекту розташована зупинка громадського транспорту (біля кожної зупинки необхідно облаштовувати пішохідні переходи), з іншого магазини, аптека, перукарня, відділення банку, прохід до школи, та багатоквартирні будинки, а ще перехрестя з внутрішньоквартальною дорогою. Патрульна поліція турбується про безпеку людей (показали свою роботу, такби мовити пропіарилися), а вимоги облаштувати перехід нема, СЛАБО!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром