ТОП-10 найпопулярніших публікацій Район.Луцьк у 2018 році

30 Грудня 2018, 19:42
Аслан Адаєвич Гарсієв, відомий як «Аслан» 9219
Аслан Адаєвич Гарсієв, відомий як «Аслан»

Менш як за дві доби розпочнеться 2019 рік, а отже ще не пізно підвести підсумки року, що майже минув. Протягом 2018-го перше гіперлокальне інтернет-видання Район.Луцьк щодня забезпечувало лучан та жителів Луцького району оперативною, цікавою та актуальною інформацією. 

А сьогодні ми опублікуємо перелік статтей та новин, які найбільше цікавили наших читачів ці 12 місяців. 

Отож, поїхали!

1. Що відомо про луцького кримінального авторитета, якого поранили на Набережній

Нічого дивного у лідерстві цієї публікації немає, адже вже давно наше місто не ставало свідком такої події — стрілянини з вбитим та пораненими фактично у центрі столиці Волині. Серед останніх був Аслан Адаєвич Гарсієв, відомий як «Аслан».

2. Показали відео з весілля доньки колишнього мера Луцька

З такими переглядами новина про вихід заміж доньки Богдана Шиби Лесі претендує на статус топ-події у волинських таблоїдах. Нагадаємо, весілля святкували 15 вересня в одному із закладів поблизу Львова. Обранець Лесі Шиби — родом з Івано-Франківська, працює в сфері ІТ.

3. Голі дівчата та юнак зробили непристойну фотосесію на фоні СНУ

На третьому місці «таблоїдна» тема. На фотографії зображені четверо молодих людей. Дівчата в одній білизні. Чи була білизна на хлопцеві, стверджувати не можна. Світлина зроблена біля головного корпусу університету імені Лесі Українки поруч пам'ятника Тарасу Шевченку.

2

 

4. У Луцьку на подвір'ї Ківерцівської знайшли змію

Від «таблоїду» до зоології — один крок. На подвір'ї приватного сектору, що на вулиці Ківерцівській, лучани знайшли величезну змію. Тварину вбили і через це почалися шалені дискусії в соцмережах. Багато людей засудили цей вчинок.


 

5. Кривий Вал: візовий центр перебрався у центр міста

Від Луцька до Польщі «рукою подати». Чимало волинян їздять у Польщу або через цю країну на заробітк, тому й не дивно, що виникла така цікавість до нової адреси центру. Розмістилася установа у нещодавно збудованому торговому центрі на третьому поверсі.

6. У Луцьку їздить рідкісний шестиколісний автомобіль

А ця публікація стала хітом серед автолюбителів. Вартість автомобіля Brabus B63S-700 перевищує один мільйон євро навіть в країні-виробнику Німеччині.


 

7. Мільйони готівки, швейцарські годинники та донька Надія Савченко: хто він – новий губернатор Волині

Новина про призначення нового голови облдержадміністрації добряче струсанула Волинь, але це кадрове рішення як то кажуть напрошувалося. В Олександра Савченка декларація не була порожна, а навіть серйозно наповнена.

8. Луцьк накрила «тропічна» злива з градом

Фактично щороку природа «підкидала» лучанам ось такі «сюрпризи». Не став винятком і 2018-ий. Станом на 17:58 18 червня у Луцьку затоплені вулиці Ветеранів, Кравчука, проспекти Соборності, Відродження, Молоді. Вода сходить, але дуже повільно. У місті утворилися затори на дорогах.


 

9. У перестрілці на Набережній постраждав луцький кримінальний авторитет

І знову перестрілка на Набережній. Це була перша публікація на нашому сайті про цю подію. Вже тоді було відомо, що під час стрілянини постраждав кримінальний авторитет Аслан.

10. Розклад руху луцьких тролейбусів

Ця новина просто «порвала» всі інші червеневі публікації, крім новин про зливи. Зайвий доказ популярності тролейбусів у Луцьку. 

Коментарі
02 Січня 2019, 03:57
3. Голі дівчата та юнак зробили непристойну фотосесію на фоні СНУ - це було в 2016 році!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром