Люди з нашого району: Неля Дмитрівна, виховує у квартирі курочок

11 Серпня 2016, 16:08
3710

Мешканку будинку на вулиці Гулака-Артемовського, 23а усі знають, як дбайливу господарку двох курочок та півника, які вже стали повноцінними жителями двору.

...

Кожен куточок міста має свою атмосферу, яку творять його мешканці. Заклопотані власними справами, дуже часто ми не помічаємо щирих посмішок тих, хто пише історію району частинками власного життя.

Для того, щоб кожен житель міг осягнути мікроклімат певної частини міста, Район.Луцьк започатковує новий фотопроект під назвою «Люди з нашого району».

Щотижня ми навідуватимемося до різних мікрорайонів, аби показати тих, хто створює обличчя нашого міста.

Першою про своє життя на Завокзальному розповіла Неля Дмитрівна, яка уже протягом 34 років мешкає у цьому районі.

2

 

***

У будинку живу протягом 34 років. Раніше проживала в Росії. Попередній будинок, в який ми заселилися, знесли, тому нас переселили сюди. Не питали, чи ми хочемо тут жити, чи ні.

***

Між іншим, район виявився відмінним. Близько автостанція, залізничний вокзал, базарчик, раніше був кінотеатр, палац піонерів, меморіал, і барів вистачає для молоді. Дуже зручно. Але зараз не той вік, щоб десь ходити. У нас дуже маленька пенсія. На ту пенсію не розгуляєшся. Навіть на базар ідеш і думаєш, що б це подешевше купити.

2

 

В центрі, до прикладу, більш шумно. А так ми і в центрі, і не в центрі водночас. Тут більш-менш спокійно. Шуму від потягів вже не чуємо.

***

Якби запропонували переїхати в інший район – не погодилася б. Навіть доці своїй купила квартиру в цьому мікрорайоні.

***

Зараз живу тут сама. Хоча обманюю, не одна. Якось доця поїхала у відпустку і щоб я не засумувала, подарувала мені курчаток. Тепер це мої діти (сміється). Вони вже підросли, але зарубати їх у мене ніколи рука не піднялася б. Думаю, одного пізніше обміняю. Хай комусь буде такий вихованець.

 

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
11 Серпня 2016, 20:33
клас)))
11 Серпня 2016, 21:26
там ще одна котиків у квартирі виховує десь так штук 50.нема слів.жд дурдом.
12 Серпня 2016, 12:40
Пенсія маленька,але доці щоб квартиру купити вистачило.
12 Серпня 2016, 12:59
Так кури несуть золоті яйця.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром