У «Молодіжному центрі Волині» розповіли, як вплинули на молодь Луцька

28 Грудня 2018, 15:32
в Молодіжному центрі звітували про роботу 4007
в Молодіжному центрі звітували про роботу

27 грудня відбувся річний звіт ГО «Молодіжний центр Волині» (МЦВ), де працівники та волонтери центру розповіли, чим займалися цілий рік та як їх діяльність вплинула на молодь Луцька.

Про це повідомляють у «Молодіжному центрі Волині».

Координатор центру Захар Ткачук розпочав звіт із представлення команди, яка складається з 4 працівників. Цікаво, що за загальним підрахунком команда МЦВ має 20 років стажу громадської діяльності.

Гостям також розповіли про Наглядову раду центру, яка налічує у собі 9 членів, серед яких є міський голова Луцька 2006-2010 років Богдан Шиба, ресторатор Андрій Котищук, проректор СНУ імені Лесі Українки Анна Данильчук та голова Волинського обласного місцевого осередку ВМГО «Федерація дебатів України» Антон Євтушок.

«Наш центр є комфортним середовищем, де молодь розвиває свої м’які навички та проектне мислення. Цього року можемо похвалитися новими перемогами. Зокрема, розробили стратегію та внутрішні політики центру, які пояснюють більшість суспільних відносин у центрі», – сказав Захар Ткачук.

Під час звіту кожен із працівників МЦВ розповів про свій напрям роботи. Адміністраторка Юлія Ткачук займається ресурсним напрямком і зауважила, що цього року найбільшим попитом користувалися оновлене приміщення центру та така техніка, як портативні колонки. Також Юля розповіла про успішну клубну діяльність центру (їх є п’ять – 3 англомовних та 2 ігрових).

Директор «Lihtar.agency» та постійний учасник заходів МЦВ Антон Бугайчук ділиться своєю думкою про діяльність центру: «Найбільше мені імпонує стабільна робота клубів та різні проекти щодо англійської мови».

Дем’ян Петрик, який працює з освітнім напрямком центру, поділився досягненнями програми «Активні Громадяни» від Британської ради в Україні. Також він розповів про новостворену програму МЦВ щодо розвитку в молоді лідерства «Місія L». Вона вже підготовила 60 учасників із Волинської області протягом 3-ох місяців та стало підтримується Департаментом сім’ї молоді та спорту Луцької міської ради. Також Дем’ян зазначив популярність циклу заходів #Персона, зокрема згадав про зустріч із власником бренду одягу «Urban Planet» Станіславом Шипілем, ресторатором Романом Хорзовим та керівником студії «Мамахохотала» Романом Грищуком.

Менеджерка з комунікацій Уляна Кашепа презентувала результати діяльності напрямку інформування молоді. Окрім значного росту підписників у соціальних мережах МЦВ, можна також спостерігати більшу зацікавленість молоді Луцька у різноформатних подіях центру.

«У мене вже є така передноворічна традиція – ходити на звіт Молодіжного центру Волині в кінці року. Це надихає бачити кількісні та якісні показники роботи організації, яка працює для розвитку молоді та є важливою частиною мого ж розвитку», – поділилася своїми враженнями про результати звіту Юля Піскорська, волонтерка МЦВ із трирічним стажем.

Звіт продовжили розмовою про фінансування центру та про плани на 2019 рік. Відомо, що МЦВ існує за рахунок коштів іноземних грантів, бізнесу, меценатів та оренди простору. У наступному році, як зазначив Захар Ткачук, центр буде акцентувати увагу на введені нової системи фандрейзингу (збору фінансів). Кожен охочий зможе долучитися до розвитку МЦВ і власним внеском допоможе реалізовувати ідеї та проекти організації.

Приємною несподіванкою для гостей заходу стало вручення подяк координаторам клубів, а також усім хто підтримав проект фінансово, а саме Богдан Шиба, Сергій Набойчик та Андрій Котищук. Також кожен із присутніх отримав солодкий комплімент із надписом подяки.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром