Кого з волинських політиків назвали «несподіванкою року»

28 Грудня 2018, 13:03
Іван Мирка 3005
Іван Мирка

Експерти з Волині вважають колишнього керівника департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирку «політиком-несподіванкою року».

Про це стало відомо під час оглошення політичних підсумків року на Волині представниками Центру політичної аналітики та виборчого консалтингу в п’ятницю, 28 грудня.

Організатори заходу проводили опитування протягом грудня 2018 року. В опитуванні взяли участь 20 експертів: політичні аналітики, політологи, громадські діячі, активісти, які не мають прив’язки до політичних сил. Вони відповідали на нихзку запитань, які стосуються політичного життя області та рейтингів політиків і партій. Традиційно спитали і про політика, який став несподіванкою року.

У 2018 році цю номінацію «віддали» нинішньому очільнику волинської «Солідарності» Івану Мирці. За ним другу та третю позицію отримали – голова Волинської ОДА Олександр Савченко та депутат Луцькради Андрій Покровський. Як зазначають експерти, Івана Мирку обрали, оскільки він очолив одну з найпотужніших політичних сил на Волині – партію Петра Порошенка.

Олександр Савченко отримав другу позицію, оскільки був призначений головою Волинської ОДА, а Анрій Покровський у 2018 році став «медійним персонажем зі стійкою позицією господарника».

Крім того, найуспішнішими командами експерти, які взяли участь в опитуванні, вважають команди БПП «Солідарність», «УКРОП» та Громадянського Руху «СВІДОМІ». Натомість найменш успішними командами назвали партії «Батьківщина» та «Самопоміч».

Читайте також: Савченко — найуспішніший регіональний політик, — експерти

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром