Над Сапалаївкою почав працювати майданчик для скейтерів

22 Серпня 2015, 21:07
3023

Для луцьких шанувальників скейт-борду та роликів тепер є безкоштовний майданчик.

Занедбану набережну Сапалаївки взявся впорядковувати луцький бізнесмен Андрій Покровський за свій кошт. Раніше у цій місцині вже був облаштований Сіті-ПАРК, де крім кафе і торгового центру зробили міст закоханих, поставили альтанки і лавочки, береги річки укріпили, а русло розчистили.

Тепер облагородженої території стало більше – відкрили скейт-парк європейського зразка та столики для настільних ігор. Користуватися всім цим можна безкоштовно будь-кому.

Напередодні дня міста влаштували помпезне відкриття майданчика з духовим оркестром. Перерізати червону стрічку прийшов спонсор Покровськиий взяв свою доньку і запросив міського голову Миколу Романюка.


 

Мер подякував бізнесмену та його креативним менеджерам за подарунок місту.

Андрій Покровський розповів, що планує збудувати ще тенісні корти, майданчики для пінг-понгу та баскетболу, облаштувати прогулянкові зони.

 «Колись у дитинстві мама сказала мені, що твій дім – не лише квартира, не лише будинок, в якому ти живеш, твій дім – це твоє місто, твоя країна. Подорожуючи світом, я завжди прагнув все найкраще, що там є, привезти до себе додому, в Луцьк. Так і з'явилася ідея «СітіПарку». Переймаючи досвід рекреаційних зон у різних країнах, я завжди прагнув досягти мети, щоб люди з різним соціальним статусом, різного віку могли проводити час з посмішкою на устах», – розповів Андрій Покровський.  



 

Раніше у Луцьку молодь на скейт-бордах «тусувалася» в основному на Меморіалі, на площі біля РАЦСу, та біля майданах біля пам’ятників Тарасові Шевченку та Лесі Українці.

На відкритті відбувся і показовий виступ скейтерів, аби всім цікавим було видно які зручні і безпечні нові трамлпіни. Але виступали хлопці немісцеві – з Рівного, Львова та інших міст, які дуже вправно катаються на дошці. 




На відкритті рекреаційної зони відбувся і шахово-шашковий турнір
На відкритті рекреаційної зони відбувся і шахово-шашковий турнір

 

 

Коментарі
23 Серпня 2015, 12:20
як галімо пофоткали..скейтери бідосі. мої вам сожалєнія.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024