У Луцьку ківерчанин з ножем відібрав мобільний телефон у перехожого

27 Грудня 2018, 12:09
У Луцьку ківерчанин з ножем відібрав мобільий телефон у перехожого 1719
У Луцьку ківерчанин з ножем відібрав мобільий телефон у перехожого

Поліцейські затримали жителя Ківерців за підозрою в розбої та грабежі.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

Учора, 26 грудня, до поліції звернувся 29-річний лучанин, який повідомив, що на проспекті Відродження у Луцьку незнайомий йому чоловік, погрожуючи ножем, відібрав у нього мобільний телефон «Xiaomi». Сума завданих матеріальних збитків – 5 тисяч гривень.

Дії зловмисника слідчі кваліфікували як розбій. Співробітники кримінальної поліції Луцька оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий, 31-річний житель райцентру Ківерці. Телефон вилучили.

Окрім цього, поліція встановила причетність зловмисника і до пограбування 35-річного жителя обласного центру Волині. Тоді  правопорушник побив потерпілого та відібрав у нього мобільний телефон і ноутбук «Lenovo».

«Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187 та ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій і грабіж. Вирішується питання щодо обрання волинянину міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

 Досудові розслідування тривають.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39