У Луцьку меценати влаштували день розваг для дітей Горохівщини

10 Серпня 2016, 10:00
1796

Незабутній день розваг влаштували для п'ятнадцяти  дітей бійців АТО координатори проекту «Меценати для солдата» спільно з інвестиційною компанією «VolWest Group» у рамках соціального проекту.

Маленьке свято розпочалося з розваг у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті». Тут діти переглядали мультфільми, веселились на батутах і гірках у парку розваг «Кенгуру», найсміливіші - підкорювали мотузковий лабіринт та скеледром. Потому всі грали у боулінг.

Повеселившись досхочу, діти помандрували до центру на майстер-клас з приготування піци і обід у піцерії «Тарантелла».

Діти зосереджено слухали всі настанови та поради досвідченого піцайола та захоплено створювали справжній італійський делікатес.  У кожного вийшла своя оригінальна піца, і - найсмачніша, бо створена власними руками.

Посмакувавши апетитною піцою, юні горохівчани відправились на екскурсію до Луцького зоопарку та частування солодким морозивом.

Активіст проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський розповів, що вже неодноразово організовували таке свято для діток учасників АТО спільно з компанією «VolWest Group», і планують продовжувати цю співпрацю, адже ці діти як ніхто інший потребують уваги та позитиву.

«Щиро дякуємо усім партнерам та меценатам, хто долучився до незабутнього дня для горохівських діток, що приїхали з глухих сіл. Завдяки вам їхній день став святковим та сповненим багатьма приємними моментами і сюрпризами!», –  зазначив Руслан Теліпський.

Без сумніву, свято вдалося, а посмішки, позитивні емоції і незабутні спогади про подорож юні горохівчани повезуть з собою додому.   




















































 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром