Як слідчого поліції зробили винним у сутичці в барі

09 Серпня 2016, 17:50
2220 Джерело: скріншот із відео

У ніч із 30 на 31 липня цього року в пивному клубі «Оболонь» сталася бійка. 

Як повідомляло Громадське.Волинь, провокатором сутички нібито став працівник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Волинській області.

«Слідчого Головного управління Нацполіції у Волинській області патрульні поліцейські піймали на бійці та в стані алкогольного сп’яніння. Патрульним надійшов виклик про те, що у пивному барі «Оболонь» відбувається бійка. Коли поліцейські прибули на місце, виявилося, що відбулася сутичка між двома парами. Пара постраждалих розповіла «Громадському.Волинь», що невідома жінка розпочала бійку із іншою жінкою. Перша жінка почала домінувати й в буквальному розумінні вилізла на іншу й продовжувала її бити. Коли це побачив чоловік постраждалої, він почав захищати її. Потім у сутичку втрутився чоловік, який назвався поліцейським. А жінка, яка влаштувала бійку, почала говорити, що вона не остання людина у місті і поквитається з парою постраждалих», - пише Громадське. Волинь.

До ВолиньРost потрапило відео з камер відеонагляду в пивному клубі «Оболонь», де нібито згаданий п'яний слідчий поліції Володимир Ухо вчинив бійку. І ситуація була зовсім інша.

На першому відео із залу пивного бару чітко видно, як Володимир Ухо (в темній футболці) спілкується зі своїм другом та збирається виходити із закладу. Дорогу йому перегородив невідомий чоловік, який, за словами очевидців, намагався спровокувати штовханину.

Слідчий його обійшов, проте невідомий намагався його схопити за одяг. Щоправда, це йому не вдалося, оскільки втрутилася супутниця Ухо. Після цього Володимир Ухо з дівчиною вийшли у коридор.

Відео з камери спостереження у залі 

Коли Володимир Ухо та його супутниця вийшли в коридор, чоловік повернувся, аби забрати свого товариша, який стояв у дверях. Коли останній виходив, слідом за ним йшла дівчина, яка вхопила за руку Володимира Ухо та намагалась затягнути його в приміщення.

Між ними стала товаришка Ухо, яку пізніше невідома дівчина вдарила по обличчю. Пізніше між жінками виникла шарпанина. В цей час з туалету вийшов ще один чоловік, який почав лупцювати правоохоронця.

Відео з камери відеонагляду в коридорі

Після хвилинної сутички в коридорі бару невідомі чоловіки виштовхали Володимира Ухо, його друга та дівчину на вулицю. На відеозаписі видно, як високого чоловіка в темному одязі б'ють ногами кілька чоловіків. Після ударів він падає, намагається піднятись, проте його, лежачого на землі, знову б'ють. Завдавати ударів перестали лиш тоді, коли приїхала поліція.

Відео із зовнішньої камери відеонагляду

«Чоловіка-нападника затримали (Володимира Ухо - ред.). Доставили у міський відділ поліції. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння і не хотів називатися. Згодом виявилося, що це слідчий Головного управління Нацполіції у Волинській області. З власних джерел «Громадському.Волинь» стало відомо, що слідчого звати Володимир Ухо», - так про цей інцидент написало Громадське. Волинь.

До слова, з достовірних джерел в патрульній поліції Луцька нам відомо, що правоохоронцям дали негласну вказівку «мочити» тих поліцейських, які залишились працювати після переатестації.

Коментарі
10 Серпня 2016, 03:39
&quot;До слова, з достовірних джерел в патрульній поліції Луцька нам відомо, що правоохоронцям дали негласну вказівку «мочити» тих поліцейських, які залишились працювати після переатестації.&quot;<br/><br/><br/>ахахаха а мені з достовірних джерел відомо що вся стара поліція це перші злодії і хабарники!
10 Серпня 2016, 13:39
100% підтримую. Як їх треба було всіх до одного вигнати, а не робити, якісь не зрозумілі переатистації. Коли лишають хоч одного, продажного, який сидів на схемах, то повірте, він ті схеми рано чи пізно знову відладить!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром